Дали може да се порача онлајн од страните на Stradivarius и Bershka? Некој да има искуство, како да порачам?
Dali nekoj znae za naracka od 800evra preku DHL express , kolku bi mi naplatile tuka za da ja primam pratkata?
Super,mislam naracuvas stigaat za nekolku dena. Buzz e lanec na prodavnici ne e samo kaj nas. Koja ti e dilemata? Nemam vrakjano okolu toa ako te interesira, broevite so gi znam i ne sum imala utka do sega.
Дали некој има порачувано од rememberme.mk?Ако може да пишете искуство,дали се legit,како се со цени и достава?
Девојки дали знаете зошто е можно Амазон сами да откажат нарачка? Наиме порачавме количка заедно со фоломастери. За фоломастерите пишуваше денеска да стасаат а за количката утре. Е сега тоа денеска стаса а за количката пишува дека е само откажана и дека за една недела ќе ги рефундирале парите. Па ме интересира ако некој знае зошто е така? И претходно сме нарачувале ама до сега се е стигнало. Пс. Не е дека ја немаат на залиха количката бидејќи пишува дека ја имаат.
Дали некоја членка има во скоро време порачувано од guess.eu дали праќаат преку ДХЛ или преку обична пошта?
Дечки да ве прашам ако некој знае нека ми пише.. Сакам да порачам ташна над 800 евра. Таа ташна ќе биде пратена преку ДХЛ. Е сега, јас не живејам во МКД, имам странски пасош и живејам во старнство веќе 6 години. Ќе ја посетам МК кога ке ја порачам ташната. Има ли некој закон каде што ке го покажам станскиот пасош да не плаќам царина? Ипак јас треба да платам царина во државата каде живејам.
Дали има некој порачувано до Amazon да каже искуство и колку и дали се плаќа shipping? Мислам дека не,зошто кога ќе отвориш на сајтот немаш опција.Баш штета,а имаше добри попусти
мислам дека не Дали некој има нарачувано од Kozmetika Orchidea од инстаграм профилот? И дали СOSMO TINEX врши достава?