Fashion group може ли да се враќаат производи директ во продавница? До сега немам враќано, а не ми се комплицира со достава.
Ако имаш порачано онлине не може во продавница, мораш пак онлине ако бараш рефундација нема да ти наплатат карго, ако бараш да ти заменат ќе доплатиш уште 150ден карго, доколку имаш купено од продавница, директно можеш во продавницата да ти направат замена.
Не и ужасно им е глупо тоа. Кај чекаш за достава 6-7 дена, па уште 2-3 дена да подигнат пратка, па пак уште некој ден за да ти достават пак
Дали сеуште има распродажби низ трговските, конкретно мислам на Бершка,Њујоркер, Страдивариус, котон, синсеј, Калиопе и Теранова кои се на плоштадот, кој знае ве молам одговорете планирам тие денови да одам за Скопје , па гледам во Рамстор има garage sale.
Конкретно за овој месец пред 10 дена порачав така што е рано да се каже. Иначе сите пратки ми стигале за 30-40 дена, ретко која за повеќе од тоа.
За 20 дена ми имаат стигано пратки. Ме интересираше конкретно од јули или сега од август. Од 1ви август е порачено, сакам да ми стигне до 30ти
Нормално стигаат како што си стигнуваа претходно. Не се знае дали ќе ти стигне до 30ти. Мислам дека најголемиот застој е кај нас. Еве јас имам порачано на 07.07 стигнала во МК на 25.07 и уште дреми в пошта. Прати на страната на Поштата детално ти пишува откако ќе влези пратката во МК. https://www.posta.com.mk/TrackTrace/
Не е точно. Ми стигале пратки и по 2 недели и по 2 месеци. Имам преку 100 нарачки направено. Ако не стигне пратката ти ги враќаат парите. @Bebce1 ако е пратена пратката можеби и ќе стигне. Јас овие денови кога порачував неколку продавачи не можеа да излезат од дома за да ја пратат нарачката,заради корона имаат некои карантини и изолации.
Со Али во последно има проблем некои пратки долго не се стигнати ради ситуацијата со Украина па не можат од таму да ги носат (како до сега) и дирекно од кина идат па тоа подолго време озема