Сакам да споделам многу лошо искуство со https://tiverio.com/ од Струмица. Имав нарачано неколку артикли, за кои ми беше кажано дека ќе пристигнат за 3 работни денови. Почекав 7 дена, но артиклите не биле ни пратени бидејќи ги немало на залиха, иако платив за нив. Пари не враќаат, затоа направив промена на нарачата, за која повторно ми беше кажано дека ќе пристигне за 3 работни денови, но еве ја пристигна дури после еден месец. Најпрво, еден од артиклите што ги нарачав беше тотално промашен, т.е. ми пратиле нешто сосем трето од тоа што нарачав, иако тоа што го нарачав е поскапо од тоа што го добив според нивниот сајт. Во пратката што ја добив, артиклите беа отворени, со што е можно да биле претхнодно употребувани или вратени од друго лице. Описот на производите е лажен, а квалитетот никаков, најлошиот можен што може да се нарача од AliExpress, а да не ја отфрлам и шансата дека може да биде токсичен. Ако случајно некој сака да нарача артикл од производите од IKEA што ги нудат, немојте да се залажувате, бидејќи немаат ниту еден на лагер, а ќе ви ги земат само парите. Според нив, они ја имаат прекинато соработката со IKEA, иако мислам дека всушност е обратно. Поради овие причини, ве предопредувам да не нарачувате од кај нив, за да не ве зезнат и да си имате нервози.
Дали некоја има порачувано од pretty little things сега во скоро време да ми каже какви се парчињата,материјалот? Вреди ли за парите?
Devojki, od Guess.eu naracav za Mk tasna vo vrednost od 80evra. Sega gledam deka e pratena po DHL. Dali ke plakjam lezarina i spediciski trpsoci, ili razlicno e toa po DHL express samo? Fala.
Обична пошта ќе ти ја донесе пратката. Исто кога нарача ти даде дека имаш фри шипинг и експрес шипинг кој се доплаќа. Епа второто е Dhl express. Сега нема да платиш ништо.
@MoNiToDi @buba4e89 Dali znaete za kolku vreme stigaat pratkive na Guess po DHL? Na mailot pisuva 5-7 dena, ama uste ne sum ja primila a naracav na 29ti avgust. Ne deka e zort, ama edvaj cekam da stigne
Здраво. Имам кожа која што не ми дозволува да носам бижутерија. Од страна на накит носам само злато или сребро. Но чудно последно ко си го купив едно прстенче од медицински челик не ми направи никакви реакции за разлика од едно ланче кое исто така беше од медицински челик но ми ја нафрла кожата и отемнува. Би сакала да прашам каде можам од која страна да си порачам накит со нормална цена од добар медицински челик кој што е склон на реакции на кожата?