Мене досега се што имам купено и добиено на поклон ми нема потемнето. Е сега не ги носам секој ден.. Цените им се сосема океј, а убави парчиња имаат.
Си ја внесов картичката и сите информации беа коректни, но на крај ми рече дека е "unsuccessful and no money have been taken out" Пробав два пати и не ми успеа.
Не... Ама прочитав страници наназад и други членки имале ист проблем па спуштив Пејпал за да платам така. Ти си имала сличен проблем?
Не, јас си плаќам со дебитна ама странска картичка. Баш пред некој ден нарачував, само проблем е што се чека дур ја пратат.
Јас чекав три дена да ми ја испратат Не знам што им треба толку. А сега чекам да ми стигне. Нарачано на 29ти август треба да стигне до 14ти Септември.
Здраво девојки. Дали некоја има искуство со Нилбокс? Пишува дека е најголема балканска онлајн продавница, се наоѓа во Палома Бјанка на втори кат ама некако сомнителни ми се... https://nilbox.net/ Ви благодарам
Vnimavajte na ovie , prevaranti nevideni ccccc, bluzata kako prvo iskinata kako drugo pogresna boja. A dvapati i potencirav koja boja sakam zamisli ej.Koga im pisav mi pratija ovaa i me blokiraa cccc....
@buba4e89 , i drugi zenski sto mozebi znaat nesto vo vrska so slednovo, pomagajte Mi stigna pismo deka imam preporacana pratka, i deka treba vo posta da pratam dodatni dokumenti (faktura, transakcija i print screen od narackata) za da mozam da ja podignam,ako ne pratam za 10dena, ke ja vratat nazad od carina. Na 7 sept. go pratile pismoto (so rok od 10 dena za odgovor) jas vcera prativ dokumenti (na 15ti sept) znaci tehnicki vo rok. Narackata e 80 evra, ne znam zaso carini se mesaat, neli za naracki do 90 evra ne se carinat. Kako i da e, videte ve molam print screen od tracking-ot. Sto znaci ova, dali ke ja vratat nazad? Se iznervirav mnogu.
На маил ли им прати? Доволно е на маил извештај од банка, пдф, слика, колку ти земале од картица, или скриншот од нарачката со цената. Јас знам до 25 евра не се плаќа ништо, а до 50 евра само ддв.