Искрено вака кога ве лажат сами сте криви. Како може да верувате дека некои рандом неверифицирани страници на инстаграм ќе продаваат оригинални скапи познати брендови? Буквално секој може да отвори профил каде што ќе става слики од официјалните страници на брендовите и да напише цена 100€ за блуза. Ни една од тие страници по инстаграм не продава оригинал облека.
Здраво. Дали знаете на која он-лајн страна можам да најдам обетки што се носа онака на две дупчиња? Се поврзува обеткатс од едното на другото дупче и нели виси??
Здраво, Дали некој има порачувано од Akira clothing ? https://www.shopakira.com/ Пишува на страната дека има шипинг за МК за 10-20 дена, ме интересира искуство со производите и колку сте платиле за достава? Имаат многу кул парчиња и покреативни се од PLT, дури и dupes за дизајнерски парчиња ...
Јас се разочарав од нив. Тоа што е на сликата во живо не е така. Мислам претпоставува дека треба да има разлика ама... види си убаво. За замена мислам прават.
Мене ми пристигна денес нарачката, моделот е како на сликата само бојата е малку поразлична...но ајде ќе помине
Да и кај мене бојата беше поразлична. Јас ги имав нарачано тие 2 фустана 850 ден што беа, долгите плетените.
Каде им е продавницата на Butterfly Premium Butik? Гледам ставаат слики и од излог, значи ваљда има некаде? Има некој порачувано, како се со броеви?
Дали некој има искуство странава? Ме интересираат north face јакничките. Има некој нарачувано? Каков е квалитетот?
Jas imam naracano nekolku pati, mnoguu sum zadovolna. Broevite odgovaraat na predvidenata golemina. Primer S e stvarno S. Jas zedov kaput za 1700 i preubavo izgleda
Здраво. Дали имате искуство со порачка од Marija Shoes? Има продавница наспроти City Mall, можеби имате купувано и од продавницата. На сликите пишува дека чизмите се кожа, но... Секое искуство е добредојдено