Јаспред две години нарачав чизми. Не мрднале уште. И беа многу ок. Знам еден модел нарачав не ми одговараше па ми ги вратија уредно со кусур со карго на нивна сметка.
Јас брзо ја добивав, 10 работни дена пошто не е обична пошта туку се плаќа за достава. И не е Дхл туку некоја друга пошта. Е сега за Мкд види која пошта доставува прво.
Од која страна сте задоволни за порачување guess ташни, нешто како Zalando но тие само во Германија испорачуваат, да имаат достава и до Македонија?
Не испрачуваат само во Германија туку и во Австрија, Хрватска и би требало сите земји членки. За Мк не верувам
Сакам да нарачам две ташни заедно цената им е 80 евра. На сите страни ми пишува: You're not based in the EU! Please note you have to pay for the custom duties and TAX. Знам дека од 22 до 90 евра се плаќа само ДДВ но дали би можеле да ми пресметат и царина? Вршат шипинг преку FedEx. Е сега на 80 евра колку отприлика би ми изнесувале царинските давачки? Ви благодарам многу однапред
https://instagram.com/sheinskopje?igshid=YmMyMTA2M2Y= Имате ли порачубжвано од страната лажна да не е?
Како сте задоволни од Luxe Fashion? Конкретно ме интересира за овој модел тренерки, или препорачајте друго место каде што можам да порачам некој ваков модел