Грлс некој да не ги има веќе тренеркиве од бутик Butterfly premium? Mе интересира за квалитетот каков е, дали се прави такви топчиња материјалот како стари да се по 3 пати носење?
Една недела од Luxe fashion ја нема пратката. Не биле баш брзи. Ако го немало производот (2 работи порачав) фер е да се јават да кажат, како што ми се јавувале од други места каде сум порачувала. Значи, не ги бива.
И јас минатава недела имав нарачано од Luxe, за два дена стигна. До сега неколку пати сум нарачувала и секогаш биле коректни. Ама овој пат не. Нарачав две блузи, од едниот модел немаше, ок, одбрав друг. Ми ја пратиле таа што ја одбрав после, а за другата не ми кажаа дека нема и пратиле друг модел без да ме известат. Им пишав , немале повеќе, затоа така. Требаше коректно да ме известат како што ме известија за другиот модел. Не ми се допаѓа, а не можам да заменам затоа што немаат повеќе. Не е ок, излегува како да праќаат тоа што им е останато само да го продадат.
Од страната на Фејсбук порача или од сајтот? Јас од сајтот, ми стигна e-mail дека нарачката е потврдена и се чека обработка. Има некој линк за следење на процесот на нарачката, истото е, не е откажана туку се чека обработка. Им пишав e-mail па ќе видиме...
Преку фејсбук порачав. Брзо ја пратија и брзо стигна во мојот град, само од каргото два дена ги чекав да ми ја донесат.
Дали имате порачано од Buzz? Ме интересира колку се сериозни оти два дена чекам само потврда на нарачка.
Јас предходно мн често нарачував од Luxe, ама последниов пат имав огромни проблеми со каргото. Бидејќи немаат доставувач кој работи после 14ч, а ја сум на работа плус живеам сама. И не можам да подигнам пратка, џабе нарачувам а не стига ради каргото (притоа доставувачот беше неверојатно дрзок и безобразен, ме обвини дека сум давала грешни информации и морав да се јавувам во централа). И од luxe не сакаат да пратат преку друго карго (а кажав дека и да е поскапо ја ќе си го платам).
Во петокот во 9 вечерта ги нарачав. Ми стигна маил дека треба да чекам потврда, до денес немав потврда. Ама ми стигнаа денес. Значи брзи се. Ги немам уште подигнато ама не се сомневам. Ќефој.
@mssuniquee од кои страни од косово си задоволна? Гледав интересни парчиња во бутик летти и арсенал, дали имаш нарачувано од таму?
Letti da, i imam poracuvano i kupuvam tamo recisi sekoja nedela odlicni se. Mene bash vcera mi stigna naracka ovoj set od ovde i prezadovolna sum
Сакам да нарачам патики од guess, 65euro, дали ќе треба да плаќам царина +ДДВ, досега имам нарачувано двапати и немав никакви дополнителни трошоци, едната беше 41 евро , другата 50 или 51 евро , а оваа сега е 65, затоа незнам , на интернет пишува дека царина и ДДВ се плаќа над 90 евра.
Luxe fashion секогаш биле коректни и брзи, за два-три дена ми стига пратката. Често нарачувам од нив, преку ФБ.
Воопшто не ми ни стигна тоа што порачав, со никакво објаснување. Среќа па не платив однапред (од сајтот порачав, не од Фб)
Ова се случува во последен период ама проблемот е и до доставувачката компанија. Јас предходно цело време нарачував од кај нив, и стигало за 2дена макс 3 дена. Почетокот на декември сакав да порачам капут и доставувачот не ми го достави. Не работеле после 13ч, а ја пред тоа сум на работа. И во екологистик централата се јавував за сама да си ја подигнам пратката и испадна дека доставувачот сам си ги враќал пратките во luxe пошо не му се доставува. Пишав и на luxe, ми вратија дека доставувачот бил виновен и не ја прапратија повторно пратката бидејќи истото ќе се случело.....