Дали преку iherb со опцијата Local Plus Post се плаќа нешто плус за лежарина или дополнителни трошоци?
Да ми препорачате некои македонски инстаграм профили каде има и машка облека? Имаше еден доста популарен профил за тренерки, ама не можам никако да го најдам.
Здраво феминки,вчера нарачував облека од страдивариус и за достава до мојот град пишува 1200 ,некако нереално ми изгледа
Што значи тоа, дека е неквалитетна или? Партали ли праќаат што немаат допирна точка со сликата? Зашто реално на Али и океј работи може да се најдат што се супер за цената не е све крш. Едни блузички што имам порачано абe за ич пари, а супер се, ептен пријатен материјал и како модел се ок исто и едни бициклистички, коска се и купаќи имам зимано одлични.Ама треба да се читаат рецензии од купувачи, не така рандом да се нарачува без да имаш никакви информации. За Shein не знам искрено што се и какви се.
Дали некој порачувал од Jeffree Star Cosmetics? И дали се плаќа плус царина бидејќи пишува дека пратката се праќа преку ДХЛ? Благодарам однапред
Официјално Jolse не увезуваат, убаво си кажа, значи ја сум ја фатила последната нарачка за Македонија некоја друга страна со free shipping и коректни цени?
Може касни одговарам ама ок, нарачав маички на изглед се ок, меѓутоа материјалот е многууу тенок ( барем на оние што ги добив) Ко за беља ми испратија скроз други од тоа ја што нарачав, им пишав за замена, ми рекоа ок ќе смениме нема проблем, еве уште чекам да ми стигне замената веќе една недела, а и не ми враќаат ни на инстаграм веќе 2 дена пробувам да ги исконтактирам. Не би нарачала никогаш повторно. *маичките што ги нарачв беа од тие 990 денари
Додека да нарачаш ќе одговорат на се после ги нема. Ми кажаа дека е Кочани и продава само онлајн, тие што ја познаваат никако не им признава дека се занимава со продажба, за не може да се видат во живо. Скоро бев по работа во Кочани и во еден бутик видов вакви модели по 990ден. Би требало да се исти и не вредат за парите, најмногу 500ден. Вакви јас мислам дека ќе се најдат и на Бит Пазар тие продаваат вакви фејк за помалку пари.
Штом се од Кочани и пишуваат "лепотици", "срцки" итн, а и погоре прочитав дека пратиле што имале, ми мириса на Сарита Продажба, само "брендирана" облека