Претпоставувам за Azelea прашуваш. Супер се, само треба да си нарачаш со време ако ти е за одреден настан, бидејќи облеката е од Солун наводно. Значи сметај 10-15 дена однапред. Комуникацијата и квалитетот е одличен.
Добив веќе нарачка од нив не е ни приближно тоа што сум порачала па чекам замена. Се надевам барем таа ќе стигне во ред..
Јас не сум воопшто задоволна од Азелеа. Порачав еден комплет, како тренерки нешто, на сликите беше топ, во живо кога ми стигна ни приближно до тоа. Бојата бледа, материјалот претенок, ужас беа. Не им ги вратив, не можев да губам време да се расправам со нив. Ама уште еднаш од кај нив јас не би порачала ништо.
Пишав во друга тема скоро. Со мене се зезнале Им пишав ако не сакаат да плаќаат повеќе за карго туку ќар да имаат ок. Од разни профили би им правела нарачка со разни броеви. Плус им пишав од профил кој исто се бави со оналјн продажба. Да видиш како почнаа тогаш со убаво, пред тоа ми нудеа замена само со тоа што го имаат достапно, не прифатив па ми дадоа што сакам за изберам за замена. комбилезон порачав 1800 а партал жив, како хс број да е. Поужасно нешто немав купено. Се надевам замената ќе е ок
Убаво си им пишала. На некои што лажат,едно сликаат, друго праќаат и навистина треба тоа да им се направи. Идиоти Ајде што викаш, бар замената да е во ред
Zdravo, dali nekoj ima poracuvano od ovie kompleti od Luxe Fashion? Dali ste zadovolni i dali velicinite odgovaraat, zatoa sto imam poracuvano nekoi pantaloni i od drugi strani i ne odgovaraat na velecinata, tesni se pozadi
Здраво, дали некој нарачувал од shein да ми каже како е процедурата за достава кај нас, дали се плаќа доставата, царина итн. Фала однапред❤️