Има некој порачано од овде или да сте биле во бутикот? Сакам да порачам им барам слика во живо од моделот немале, ако има некој искуство пишете за квалитетот, не се скапи ама да знам дали вреди..
Мислам дека читав коментари на фб групата Ѕид на измами и прашања.. провери на search таму, треба да излезат мислења
Pretty little thing имаат достава до мк, и доколку да колку време се чека нарачката? Благодарам однапред.
Девојки, од торба.мк за колку време ви стигнува нарачката? Имам нарачка од минатиот четврток, уште не ми е стигната. Имам и порано нарачувано неколку пати и мислам дека побрзо стигнуваше..
Здраво, од искуство ве молам предложете ми некоја безбедна страна од каде можам да нарачам патики/старки а да прават замена ако има потреба?
Од Шеин дали некоја има порачувано пижами ме буни бројот. Исто, ме интересира за долгите пижами дали се точни по број или?! Две нарачки имам ама сакам една голема да направам
Сте нарачувале од Азалеа? Како се со квалитет? Да не е синтетика некоја тешка? Одамна ги меркам, имаат убави модели баш ко за мене
Првата нарачка ми беше благ ужас. Замената така така.. Повторно од кај нив не би порачала, моделите се делумно исти ко на слика но материјалите ...
Азалеа имат најлош квалитет и нааајвисоки цени, парталчиња. Прашав за купаќи некни 2500 ми вика... и му се насмеав искрено, за партал незнам кој би дал....
Iveri nemaat kvalitetni alishta.Se sho sum zemala za kratok period ili ke izbledeat ili koncinja ke visaat na site strani...
Тексас јакни,фармерски сукњи и по некое фустанче јас земам од Ивери.За блузите,фармерките и останато се согласувам.
Здраво, дали знаете каде можам да си најдам кожна јакна но поголем број? (XL-2XL) По можност да биде на преклоп.