Zdravo. Dali preku WISH moze da se naracuva za Makedonija? Dokolku da kaj stigaat? Ve molam dokolku ima nekoj shto ima naracuvano od Wish da mi pise
Може колку што знам, си порачуваат луѓе, ако има шипинг за Мк, значи тука стигаат. Само што искуствата се различни, некои викаат несигурна страна е, некои ок е и често си порачуваат, не знаеш на кого да веруваш. Јас Алиекспрес не го мењам и не планирам да експериментирам со други продавници од ваков тип. Ако сакаш да порачаш, гледај слики од купувачи, читај рецензии за производот и каков му е рејтингот на продавачот, зашто ризик е да се порача од непроверени места. Со среќа.
Здраво, има ли некој нарачувано од Fashion&Friends да ми кажете за колку дена обично доставуваат? Фала
Дали постои некоја страна од каде што можат да се порачаат производи од Bath & Body Works за Македонија?
И мене мн ми се спонзорираат ама немам нарачано. Ама и не ми се чека толку време додека да стигне. Нестрплива сум
Не знам дали заменуваат, ама за враќање доколку е оштетен производ или погрешен производ (боја, величина..) е на нивен трошок а доколку е по сопствена желба на пример не ти се свиѓа и сакаш да го вратиш се плаќа 160 денари
незнам кај да пишам,па овде ќе го оставам а по потреба нека го префрлат...Преку која страна се нарачува calzedonia, во мкд?
Може, во пошта стигнуваат пратките. Јас порачувам понекогаш и можам да кажам дека побрзо стигнуваат отколку од Алиекспрес. Некои пратки за две недели ми стигнале, некои за 1 месец, од Али секогаш по 2 месеци најмалку чекам.
Ќе се самоцитирам за ако некој друг го интересира и сака да порачува и му е итно, за 2 дена ми стигна пратката. Среда порачав, во петок стигна. Јас сум порачувала производи од Treaclemoon од кај нив, ми стигнаа многу брзо за еден ден ако те интересира за услугата на Атика тие се увозници така да немаат влијание врз квалитетот на производите, побарај рецензии по нет конкретно за тоа што сакаш да порачаш зависи од брендот..