Можеби мислењето не е за во темава меѓутоа ајде да не отворам нова тема. Што е финтава со Македонски пошти и праткиве? Ми стигна картонче дека имам добиено пратка од iHerb, 2 пати одам и 2 пати ме враќаат. Првиот пат ме вратија пошто работно време со странки им било од 9 до 15.30, а јас бев во 17 ч. (иако на картончето стои дека работат од 8 - 19 ч). и денес втор пат ме вратија затоа што вреќата со пратки им стигнала вчера на крај на работно време, и немале време да ги распоредат пратките. Верувам дека се максимално интерно неорганизирани, меѓутоа мене како странка зошто би ме интересирало тоа? Купив производ, платив достава до домашна адреса, добив известување да го подигнам (иако платив достава за до дома), сакам да си го добијам производот! Спремен сум во понеделник и да се карам.
Мене последно за пратка од Iherb ми се јавија да си ја подигнам сама од пошта и уз пат да сум си ги земела и ситните од Али што стоеле веќе извесен период таму. Изгледа се соочуваат со недостаток на персонал, па ошто хаотични се.
Има некој информација дали Манго доставуваат до Македонија?Нарачувал ли некој?Не мислам преку Fashion Group туку од официјалната страница на Mango
ОК го земав, на трето одење... Али хаос невиден. Вработените коментираа дека странките немале разбирање
Здраво, Имате до сега искуство со новата онлајн страна Ананас? Имаат различни категории на производи и брендови, ме интересира дали сте задоволни со достава и сл...
Девојкава на стори има објавувано многу пати дека некои луѓе не ги подигнале нарачките. Да, не е фер и не се согласувам со тоа но им ги објавува адресите на живеење на луѓето. И пишав баш поради тоа и ме блокна. Сите знаеме се какви манијаци постојат во светот а нејзе ништо нема да ја кошта ако ја замачка адресата или стави гиф или нешто одозгора доколку сака јавно да ги посрамотува муштериите.
Па уште коа ќе се дрзнат и слики да објавуваат и тоа слики со деца.. Тужба заслужуваат да им стегнат. Не научија дека при оваа работа постои ризик некој да не подигне пратка, треба да го прифатат тоа.
Здраво, дали некој нарачувал од официјалната страна на guess, да ми помогне да ми каже како оди дали се плаќа достава, дека на страната пишува фри шопинг, царина и за колку време стигнуванарачката? Многу ви благодарам
Од кои косовски бутици сте задоволни што праќаат за Македонија? Има ли некој искуство со Дрита Онлајн?
нарачав 2 пара патики од спорт м забелешка вели дека ако се од различни магацини можно е да бидат доставени во различни периоди и пратки, дали тоа значи и доплата за секоја достава?ако е така стварно се безобразни...
Не, достава ќе платиш само еднаш. Или ако те следува бесплатна достава за двата пара, онда бесплатно ќе биде, без разлика што нема да стигнат заедно.
Купив електрична четка од оние ротирачките од нептун, меѓутоа имам покуса коса и после прочитани рецензии, се премислувам. Не е користена, купена пред 2 дена. Дали можи да се врати или замени за други производи?
не сум враќала, но по волја и правило во рок од 15 дена може да се врати и да се рефундираат средства, секако со фискална
Девојки, пробав да побарам за да не се повторувам, но не успеав да видам дали имате порачувано од Sorelle.com.mk? Искуство некакво?
Женски, дали некоја има нарачувано од favourite shop на инстаграм? Брендирана облека продаваат, гледам најмногу Guess, Tommy Hilfiger, Calvin Klein и слични... Подолг период ги меркам се двоумам дали да нарачам. Испораката како стига, на домашна адреса ли??? Пишете искуства, како сте задоволни од облеката и околу испораката, шо како...
Versace фустан со пластичен каиш 990ден, Calvin klein маичка 590 ден. Не си ги давај парите, подобро оди до синсеј, котон, њу јоркер имаат сега и да дупло поефтини цени многу убава роба. Pure scam e странава