Ама така они работат на тој принцип, прво очи ќе ти замачкаат, ќе се погоди тоа што си порачала, слики ставаат убави со тон фотошоп разубавени за да те привлечат, за после да се излажеш пак да им нарачаш и да се заебеш. И уше мајтап си играат, те дупат у мозок буквално, каков однос очекуваш, сељанки тешки се, што неам прочитано со каков простачки вокабулар им се обраќаат на муштерии, бруки се. Очигледно не си ги знаела до сеа какви се ама еве ги дозна.
Се сложувам, не сум нарачувала од нив претходно и не е тоа што го постираат во мој стил ,летоска еден фустан порачав ама ајде и овие викам фустанчиња есенски ке се износат,со ниедна страна сум немала проблем од секаде имам порачувано, ама ете нека си знаат и други членки,што порачуваат онлајн, да не порачуваат од нив.
Искуство со оваа online аптека? https://24apteka.mk/cart/ Лекот што ми е потребен го најдов само тука.
Постои ли уште некој фин сајт за козметички производи кој доставува до Македонија за ниска сума или беслатно? На пример, како што беше LookFantastic порано (сега ми е прескапа доставата).
Има некој нарачувано од бутик Различни на фб? Конкретно го сакам пончово ама не знам дали работите им се доразубавувани или материјалите се ок..
Имам влезено у продавницата. За тие пари се убави материјалите. Не очекувај материјал како во Манго ама не е ни пазарски
И мене ми е скроз океј дуќанов, многу сукњички, кошули, маици си имам купено од таму. Само некои парчиња изгледаат многу подобро на слика, а во живо малку почкарт бил материјалот (во смисол потенко, проѕирно) ама сепак ретко се случило да ми се погоди лошо парче гардероба. За цените што ги имаат, сосем солидни се.
Има ли некој нарачувано од agnesa collection? Им пишувам на англиски за цена и број ми вратија на албански дека сликата не им стигнала и пак им ја пратив им пишав пак и веќе не ми враќаат..
Мислам дека пишаа дека била хакирана?? Нешто така, и вајда како да видов на едно место пишано дека имаат друга страна
Здраво дали има некоја купено хеланки од Superstacy, јас нарачав со попустов се надевам ке се ок во квалитет..?
Јас имам четири пара и можам скроз да ти ги препорачам. Одлични се. Ги носам нон стоп со години, уште пред короната, и не мрднале