Здраво, не можев да најдам, па да Ве прашам ако некој знае. Дали знаете превоз, страница или лица кои носат роба од Грција За Македонија?
Здраво,, некој да не знае дали од страдивариус онлине може да се нарача со достава до Македонија и дали се плаќа царина?
Не може, немаат онлајн продажба кај нас. Ако мислеше од друга земја да порачаш за до Мк и така не може. Нарачките важат само за земјата од каде се направени.
Дали некоја го има видено ова фустанче во живо? Ме интересира дали во живо е исто ко на слика. Од бутик Пош Охрид е.
Многу лоши коментари на фб групата Ѕид на измами. Пишуваат дека материјалите се никакви, дека не вршат замена, игнорираат.. Јас немам досега нарачано, но според коментарите не ни планирам
Дали имате нарачано нешто од Мона? Нарачав ремен на 12ти и уште ја немам добиено пратката. И пишав па ми вратија дека се испраќа, па нема од едното, па од друго има..
Откажи ја нарачката. Како се испраќа а нема од тоа што си нарачала? Јас имам нарачано еднаш. Брзо ми стигна мене, за неколку дена. Еден производ вратив и ми вратија пари (со задоцнување). А новчаникот што го нарачав е со лош квалитет, ама доцна сфатив. Прво, сосема беше поинаква бојата од сликата онлајн, ама океј, не беше страшна. Кога ставив основни работи внатре, лични документи, картици не се закопчуваше. Не беше ни полн, а не па преполн за да не се закопчува. Не знам дали воопшто ќе го користам. Не би нарачала онлајн повторно, ако ми се допаѓа нешто би одела до продавница.
Изгледа требаше да пишам овде за да ми стигне денес. Се на се лошо искуство со нив. Прво нема од таа димензија, па ај нарачав друг. Фака богу после 10 дена ми стигна првиот што демек го немаше и мислиш којзнае од каде е го испраќаат. Инаку ременот е убав, кожа. Вреди за тие пари.
исто дајте веќе малку поинформирани да бидеме. Направи ко прво гугл сеарч на сликава, па да видиш што цена е по нетов и какви други слики има, и на крај пиши им да ги сликаат или уштепоубаво видео да ти пратат како изгледа. Еве една пореална слика ти најдов како треба да личи иначе фустанов ти е од 3000 до 6илјади по нетов барем тие 2 мин што ги потрошив барајќи
Фала ти, јас стално правам гугл сеарч меѓутоа сега видов дека има различни продавници/брендови што го продаваат (воедно ги користат истите слики што Пош ги постирале, воедно истите слики и на алиекспрес и има), затоа и прашав дали некоја членка го видела во живо.
Имам два новчаника од Мона и верувај ист принцип се сите. Едниот ај ко потенок, си викам ќе собира. Ако додадеш недај боже железни пари макар и 3 нема шанси и двата да ги закопчам. Значи малтене празни ги носам и пак не се закопчуваат . Инаку јас мислев онлајнот им е зезанција лани имаа некој попуст и нарачував несесери за 8ми март, кои никогаш не ги добив но среќа не беа платени. Мислев дека не функцинира и сега читам не сум била само јас.
Јас имам еден од пред повеќе од 10 години. Не го користам зошто ми здосади, инаку не е мрднат, ко нов е. Овој мислев дека така се погодил фаличен, кога ќе ставам една-две работи внатре не се затвара убаво, внатрешниот дел се гужва кајшто се превиткува. Ако ставам се од основни работи, копчето се отвара. Ама според ова ти што пиша, не бил само мојот фаличен. Не е само да биде убав и кожен, треба и да функционира. Посебно со тие цени.
https://www.facebook.com/komodicevlarnikmk?mibextid=eHce3h Ако некој сака да порачува од оваа страна НИКАКО ДА НЕ НАРАЧУВАТЕ, мебелот што го праќаат е оштетен!