Кој има искуство со Амазон да ми објасни подетално како можам да си порачам нешто? Сакам да си порачам од таму еден фустан за матура и ме интересира колку е сигурно и дали вршат достава и до Македонија. И за колку време ќе ми стигне тоа што ќе си го порачам?
Штом имаш нарачно кажи ми како иде испорака, на домашна адреса или? За ефитно, навистина има ефтини работи,јас што гледав некои додатоци за телефони, се стварно по пристапни цени.
Јас пробував утрово од ова купилесно да си нарачам накит,ама не сакаше да ми отвори кај купи Инаку како функционира,дома ти стигaат нели,и си плаќаш сигурно поштарина?
https://www.facebook.com/notes/kupi-od- ... 4599882578 Стварно има тракатанци по ептен ниски и приступачни цени, после си порачувам нешто ситничко .
Ама ова е ако нарачуваш од ебај, амазон инт. Сега имаат и на нивнава страна цени во денари, сигурно со провцизија пресметано(меските на нет се по 2 долати дука 180 денари тоа си е пресметано се у цената ) Да не се жалам меѓу поевтините страни на која сум наидела. БАрем за додаоци за ајфон и за др мобилни се доста ефтинки. Едит сега пробав да нарачам и вака пишуваше за достава до 2000 денари е 200 денари, од 2001 до 2500 е 100 денари доства а над 2500 е бесплатно. Сеа тоа беше за скопје 1000 поштенски код. За други дестинации е изгледа друга цена. За нарачка од 500 денари, не ми се дава 200 за достава
Девојки, јас сакам да порачам нешто од купилесно, ама страв ми е да не ме зафркнат кога ке ми го донесат дома производот, да не треба повеке пари, или друг производ ке ми донесат Прв пат ке порачувам затоа
Девојки, итно ми е... Ако сакам да порачам нешто од wholesale-dress.net, бидејќи живеам на село како треба да ја напишам адресата (нема улица и бр) S. Xxx ли треба или како???
http://arien.mk/index.php/kujnski-predm ... boi-detail Конечно да најдам таква страна што ке ми одговара Мене баш ми се допага, а кога прочитав дека ако земаш производи над 350 денари, бесплатна е доставата Јее! Баш сега на баба ми ке и порачам за 8 Март нешто
Да кажам дека ми стаса порачката преку купувањеонлјан.Почекав еден месец но малце се нанервирав што наочарите беа искривени најверојатно дека не беа добро спакувани но добро е ги средив.И задоволна сум не ги платив скапо.
Општи прашања Некоја феминка што има ПејПал или некоја слична картичка со која може да се нарачува од Амазон?
Некоја феминка што има Пејпал или слична картичка да ми помогне околу нешто? Би сакала да нарачам, ама немам картичка, е сеа ако можам преку некоја феминка, па на неа пари да и дадам после? Pleasе, какви ефтини шминки наоѓам , и си се лигавам...