Па не беа ептен скапи околу 100 евра едната И мислам дека беше околу 30 евра царина Не се сеќавам точно пред две три години беше тоа Сега купувам од Германија многу поефтини се
Имам нарачано од Buzz во ред беше се, немаше потреба од замени, прочитај им ги правилата, не верувам дека би правеле проблеми. Магнетик.. нарачав два пати и два пати од како нарачав ми пишаа дека го нема производот. Среќа па избрав да платам ко ќе го достават производот и од тоа искуство наредно не планирам со картичка, барем кај нив.
Дали сте нарачувале од страната luxe.mk ? Прв пат ја видов сега, а има екстра цени, дури малку нереални. Благодарам однапред за било каква информација
Од guess eu за колку време ви стига нарачката? Се плаќа царина? Достава гледам 4$ пишува.. се исплато ли воопшто да се нарача
Еднаш порачав и не ми стигна. Им пратив e-mail да прашам што е проблемот, не добив одговор. Во темава баш пишував, мислам ми кажаа не работела страната, само на Фејсбук работеле.
За колку време ќе ти стигне зависи од нашите на царина. Мислам дека ако е над 100 евра се плаќа царина. Јас имам два пати нарачувано и плаќав царина. И не се исплаќа бидејќи во странство се поефтини
Дали некој има нарачувано од Pretty little thing, колку чини доставата, за колку време стигнува нарачката и дали се плаќа нешто царина? Фала
Каде се пријавува измама? Имам пратка од декември, скапа, требаше да пристигне за 2 недели. Но после 2 недели откако ја порачав пишуваше дека е Македонија и се уште така пишува но пратката не пристигнува. Во пошта велат не можат со тој број да ја следат и толку. Каде се пријавува? Од страната не ми враќаат.
Јас минатата година нарачав беше free shipping. Ме зачуди сега. Иначе за две недели ми стигна и не платив царина ама 60 евра ми беше нарачката.
Баш ќе направам нарачка да видам како ќе ми наплатат и што. Царината ми го мати есапот, за 100 евра чизми и царина да платам,подобро од Фешнгруп ќе го купам. Е не знам кај видов 4$ еве и јас гледам фри шипинг е
Дали има некој порачувано од Ted Baker mk? За колку време стигаат порачките? Мислам дали ги праќаат од мк или? Мејл за потврдување ми пристигна пред неколку дена но сеуште немам ништо дека е пратена.
Зошто имате кеиф на кинеска роба..подобро поефтини дрогериски земи од дм, шатци отколку ова непроверено. п.с имам нарачано од кеиф пред 5 години хајлајтер не ми ја испратија нијансата што ја сакав него таа што ја имаја непигментирано скроз и го фрлив и од тогаш никогаш
Во никој случај не е оригинал. Вакви производи имаш и по локални парфимерии, ако веќе сакаш да пробаш. Барем нема да плаќаш достава. За мене ова е ѓубре со непроверени состав, не би ставала на кожа нешто вакво
Имам, крш се, они праќаат, што имаат на залиха, ама може и да немаат залиха, а да не ти пратат ништо, страницата ич не им е ажурирана. Ако резервираш не ти ни стига маил дека си резервирала и дека можеш да го подигнеш производот. А секако може и да го нема, нема ни да знаеш на што си. Во продавница се тотално изгубени. Додека неколку пати од Косово имам порачано, секогаш производот е достапен, добиваш маил за потврда и дека е пратена нарачката, стига многу брзо, еднаш за 2дена, најмногу недела ако сум чекала.