За 2-3 дена. Имам над 20 пратки од кај нив. Но, последните две не ми стигнаа и беа Guess. За едната добив мејл дека тоа што го имам нарачано го нема, а за другата и пишав сама и ми одговорија, дека е последно и е оштетено. Гледам се уште им е на залиха.
Zdravo na site , se izvinuvam dokolku ne e postot za tuka ama sakav da prasam kako ste zadovolni od instagram stranata (zatrudnici.mk) sakam da naracam fustan pa da ne se ima nekoj zeznato , dali imate nekoe iskustvo? Vi blagodaram na site
Еднаш само имам порачано од contigo.mk и порачката односно производот беше во ред. Сега се мислам да порачам пак, некој има порачувано од нив да сподели искуство? Да не прават грешки со праќање погрешни производи, не сакам тоа да ме снајде.
Можеби сум пишала, овие се жива катастрофа, од услуга, квалитет нормално за поефтино таков ќе е. Нема што да се буниме за 500 ден нормално нема да има квалитет, ама колку народ излажаа, срамота, и најефтино да е на што личи да ги лажат, извалкани, скинати да пракаат. И најчудно ми е што на толку поплаки, жалби уште работат. Да бевме друга држава одамна ќе имаа клуч на врата.
Сте нарачувале од ананас.мк ? гледам некои работи поевтини се на таа страна,пример патики тука се некои поевтини одколку во спортските продавници онлајн.