Дали знаете од Shein до Австрија за колку време доаѓа? Дали постои можност побрзо да достават од тие 10-13 дена?
Дали имате искуство со вратена нарачка без да ве контактираат од нашата пошта? Имам порачано од iherb и денес бев до пошта да прашам бидејки кога ке проверам на нивниот сајт гледам дека пратката била во Скопје па во Штип а треба да биде доставена во Скопје. Ми кажа дека пратката е вратена и моментално е во Шведска. Причина најверојатно било неточни информации за достава. Ја проверив нарачката и податоците од моја страна се точни а и со истите податоци сум нарачувала и претходно, зачувани ми се и секогаш било ок. Не ми е јасно бидејки никој не ме контактираше. Нели и број оставаме, ако е нешто нејасно нели треба да се јават пред да ја вратат пратката назад? Има ли некој слично искуство?
Дали некој има нарачувано од Sara fashion online? Направив нарачка во четвртокот(16-ти) вечер, добив повратен мејл дека ми е примена нарачката и штурци Не знам уште колку дена да чекам за достава пред да ги контактирам
Здраво. Ја имав инсталирано апликацијата на Бершка и само што отворив да видам што имаат ми го шокажа ова. Дали сепак ќе може и од Бершка да се нарачува онлајн?
Дали некој има (скоро) порачувано од Ivet.mk, ме бендиса нешто ама ептен фејк ми делува страната не знам зошто
Не е фејк, коректни се ептен. Делува фејк зашто ставаат слики (веројатно скрин шотови) од али експрес со многу лоша резолуција.
Трипати имам порачано ,последен пат пред пола месец, пратката се чека по еден месец,зависи од кај им е робата.Сако и фармерки со етикета од Италија така пишуваше и под нив на страната ,квалитетни исто како на страницата ,вреди што се чека по 1 месец.Фустанот ми стигна етикета Кина ,но супер изработен и квалитетен.Трипати немаше утка ,е сега нз.Сега засега сум задоволна.
Јас, ама поодамна беше, се сеќавам дека имаше опција плаќање со достава и без, јас штиклирав без и не платив Сега не знам колку се чека..