Девојки ,гледав на тему многу убави работи.Скоро за џабе.Ама штета, нема достава во Мк.Знаете ли некои слични?Освен али експрес, амазон...
Nekoj iskustvo da spodeli so butik Prestige? On line imate naracuvano mozebi ili pak od Prilep kade sto im se naoga butikot i kakov kvaliyet im e garderobata, broevite odgovaraat i sl
Има една фб група се вика: "Зид на измами и прашања за искуства од онлајн продавници и сл..!!" таму на лупата ке пребараш за Сарита и ке видиш какви се искуства има со нив.
На групата која ја спомна @Youknow секојдневно има превари од Сарита. Ама ете, постојано пак има нови клиенти
Таквите страни не се уопште за верување. Јас сакав да земам еден фустан, среќа испрочитав се, па го најдов на друго место
Сарита се тешки преваранти, само не знам како немаат срам и лице веќе. Колку луге излажаа. Оштетено ти стигна.?
Поголем број ми стигна. А Им потенцирав да не ми праќаат друг број ако го нема тој што го барам. И пак ко намерно Поголем број ми пуштиле им пишав само ме прочитаа. Им пишав пак дека што порачав а што добив ме убедуваа дека серијата била таква. А На објавата друго пишуваа. И кога порачував исто.
Па затоа 2 за 700 има кај нив. Јас никако не можам ра разберам како работат овие и пак имаат муштерии. Дали по ниските цени се лажат не знам, ама долго траат нивните измами.