Дали имате нарачувано од salty life mk, на инстаграм е странава, за купаќи, гледам моделите им се на Шеин, препродаваат нивни, ама ме интересира дали се коректни и дали се тие тие купаќите...?
Кој има нарачувано од Sport Vision и Sport М отприлика за колку време ви стигаат порачките? Од едната продавница ми стигна мејл уште во саботата сабајлето дека е подготвена за испорака и дека курирската служба наскоро ќе ме исконтактира, а од другава во понеделник дека ќе биде предадена на курирска служба дента, после неколку саати ми стигна и на вибер дека е предадена пратката, ама ги нема уште, не пишуваше колку им е испорака во мејловите.
Здраво,дали на некого му имаат испратено пратка преку fedex од pretty little thing и фали ви бараат да платите складишнина? Инаку пратката ми е 43 евра...
Има д спортска опрема тое се оригинал, имаат и продавници. А мислам дека зборуваш за други, кај што има њубаланс за 2000 ден, тие не се оригинал
Ženske patike | D Sport - На оваа страна мислиш? Ако е таа тогаш тоа е Д Спортска опрема и истото со она што го зборува @awkey. Не знам зошто е смонително да се даде голем попуст ако има останато само едно бројче. Секаде во свет се наоѓаат патики на попуст за околу 20/30 евра од било кој спортски бренд. Зошто само кај нас попуст треба да е нешто сомнително не ми е јасно. На последниот шопигн во САД за детево купив најк патики за 15 долари, маички од Tommy hilfiger детски за по 8 долари имаше. Машки и женски маици за по 15/20 долари се наоѓаат и Томи и Келвин Клајн, Гуесс и слични. Ранец Under Armor за 25 долари (истиот овде беше 55). Само кај сме навикнати да ги пукаат цените нереално високи па се чудиме ако се нормални.
Во право си. Само сад и мк не е исто. Нашите аутлет и попусти врска немаат со тие во странство. Со србија не можеме да се споредиме не па сад. Јас надвор имам купувано патики за по 40/50 евра кај нас што ги продаваат по 150/200 евра. Тукс влегувам во спортскиве аутлети патики под 6000 денари нема…
Па затоа што сме навикнати попуст да е 20 ден максимум и кога некој ќе ти даде баш попуст чудно ти е и одма се сомневаш. Знаеш како викат, кога ќе се изгориш и на јогурт ќе дуваш. Башка што сите странициве со такви големи попусти се скем
Дали ви се случило нарачка од pull&bear да не ви стигне до предвидениот датум а од 5 до 9ти (денес) е краен рок? Не ми се јавиле сеуште
Знам дека не е облека меѓутоа многу ми се потребни. Каде можам да купам вакви, може да е и онлајн но да е проверен страната. Фала
Од Бершка имав нарачка, рокот за достава беше до 4ти, ми ја доставија на 8ми. Претпоставувам исто е и со Pull&Bear.
Здраво девојки дали имате искуство со страната на Инстаграм dreamdresses.ks? Гледам цените се ептен ниски па сакам и јас да нарачам .Иначе страната е од Косово
Гледам да не порачувам често онлајн друго е кога ќе го видиш и пробаш парчето облека и кога ќе го добиеш запакувано во ќеса.Порачувам најчесто од фб страните Персин,Батерфлај Куманово,Ки Вест,Нептун Прилеп и Супер цени.Досега задоволна сум од тоа што сум добила и сум била убаво услужена.
Враќал некој производи во Pull&Bear? За колку дена прават рефундација на парите? Јас им ги пратив по карго во главниот магацин во Скопје бидејќи сум од друг град, не ми има стигнато никакво известување сеуште