Ама ова се од оние „тестери“. Такво нешто не постои на пазарот, турско-кинески производ е и кој знае што може да направи на кожата... Не знам колку некој би имал храброст да проба нешто вакво. А, верувам дека пробуваат многумина, за жал... Сепак, ако стварно прочитам и слушнам позитивни искуства, би купил. Еднаш така се излажав за парфем од фб страница слична на оваа. Им напоменав дека не сакам да добијам водичка, ми ветија дека е оригинал. Го добив и-да, добив водичка со 0.0001% мирис на парфемот што треба да биде. Го фрлив. Ама, беше ковид-време, па некако не се замарав. Сега тоа да ми се случи... Ќе им го вратам назад со ручно напишано писмо и лоши препораки секаде кај што ќе стигнам )))
Подобра опција според мене ,секако ти си знаеш ти се парфемите на Белина.Копии се трајни,за 1000 ден ќе имаш солиден парфем.Секако како ќе си одлучиш.А за да најдеш оригинал и достоен за цената тоа малце потешко за жал.
Имаш искуство со белина псрфеми? Дали се прилично слични со оригиналите или удираат на алкохол? Јас имам мириснато тестери и имав ако не се лажам еднаш парфем од кај нив (ама од машките). И не беше нешто wow
Да,два досега имам земено,зависи вкус до вкус јас обожавам малце појаки да се.Мене ми се Ок за цената од женските овие два ги имам пробано Experience и Ardagio lili echo ( Baccarat rouge 540 i si pasionate eclat ga) Со машките незнам какви се.Овие што ги имав трајни беа ги потрошив и сега сакам некој друг да нарачам да експериментирам со мириси.
Девојки,дали некоја има пробано да нарача од Pull and Bear деновиве? Што и да ставам во корпа ако ствам повеќе од еден производ излегува дека не е дотапно.Пробав со по еден производ нарачав можеше,ама не ми се исплаќа еден по еден да нарачувам ради доставата.
Најверојатно исто ко со Зара да не е, од различни локации да ги праќаат па затоа ги дава така едно по едно.
https://www.facebook.com/navlakiiprekrivaci?mibextid=ZbWKwL Iskustva so navlaki za stolici mikrofiberni tie
Pull&Bear во последните неколку денови, во категоријата МАЖИ, смени толку многу производи, толку многу ставаа па тргаа... Неверојатно!
Јас имам порачувано неколку пати.Конкретно фустанчиња да не,друго имам порачувано,шознам за парите ок се,само претежно стандард им се
Продавници во Струмица за облека, освен style што имаат страна на Фб или инстаграм? Истo така во близина на Глобал има еднапродавница за долна облека, ако има фб или инстазаборавив како се вика?
Јас имам нарачувано фустанчиња , ок се не дека се лоши. И за таа цена се знае каков квалитет добиваш.
Гледав парфем да си купам и овие во Schätze легенди се, ставиле 1-2 денари "попуст" на парфеми колку да ти го блокираат кодот што ти дава -15%. Во живот од вакви нема ништо да купам, Бог да чува
Тоа им е нешто промо со 15 посто или како? Пошо не гледам таква промоција ни на фб ни на сајтот нивни. KHAMRAH, бе, издуван парфем по интернет и 60 евра го бутнале. А колку е евтин, у принцип... Уствари, сите се поскапи него ли шо можеш да ги купиш од Америка, да речеме. Па и од некоја земја од ЕУ.