Случајно вчера си помислив да разгледам што има Reserved и Mohito по другите држави кога пријатно се изненадив…и се прерадував Сите брендови кои се дел од грпацијата LPP (Reserved, Mohito, House, Cropp и Sinsay) ќе започнат наскоро со онлајн продажба
Од guess eu за колку време ви стига нарачката? Се плаќа царина? Нарачав пред 1 месец уште не ми стигнала пратката 65 евра беше Дали ќе плаќам царина? Има некој закон?
Тоа зависи. Два пати имам нарачано, првиот пат стигна за 2 дена, вториот пат две недели поминаа (не ја примив таа пратка поради доцнење). Вториот пат беше со бесплатна достава, не знам дали тоа имаше врска.
Фала ти И мојата е со бесплатна достава, помина веќе доста време а сеуште ме немаат побарано. Прв пат нарачувам од тука затоа прашав ме зачуди зошто толку долго ја нема, обично ми стигаат пратки за 2-3 дена максимум од каде и да порачам низ МК.
Konkretno cizmi do gluzd kao za dozd. Me interesira dali se kvalitetni, dali drzat toplo i dali ne propustaat voda. Sea ne da capam u virovi so niv, ama ako vrne da mozam da gi nosam. Iam antilop cizmi, patiki, cizmi na stikla, ama mi trebaat i takvi martinka stil. A gleam imaat ceni od 1100 pa nagore. Da ne se raspadnat posle zimava.
Дали имате нарачувано од тему? Ме интересира дали работите се исти како на сликите? Или е исто како али слики преземени од нет а производитр слични на тоа. И дали доставата е бесплатна или зависи за кој производ? Исто како али зависи од кој селер?