Итно: Дали ако нарачам нешто од Fashion Group на домашна адреса ( пошо пр го има у Ист а далеку ми е за еднс маица), дали прават замена, и дали ќе мора таму да праам замена? Сакам да го искористам попустот уште денес е, и изгубив цел ден у Сцм
Да, прават замена. За онлајн нарачки прават замена исклучиво по курир. Ќе им јавиш дека сакаш замена и што сакаш, ќе ти пратат курир да земе од кај тебе тоа што враќаш (се плаќа 160 денари), па треба да стигне кај нив, па ќе ти ја пратат замената. Може за една недела, ама може и две недели да потрае процедурата (побрзо враќаат пари). Нема опција да одиш и во дуќан да замениш нешто нарачно онлајн. Инаку брзо стигаат, мене за два дена ми стигаат нарачки од Фешн Груп.
Да, задоволна сум. Не може да не дојде, сериозно работат. Накит не сум нарачувала, прочитај на сајтот што политика имаат за замена/враќање на накит пред да нарачаш. Облека, обувки, ташни без проблем сум менувала или враќала.
Од било која продавница за спортска опрема можеш да нарачаш: Sport Vision, Sport Reality, Sport M, Intersport, D Sport.
Дали сте задоволни од британската онлајн продавница Next? Сакам некоја ситнурија да си нарачам. Што да си нарачам...
Извини. Нарачуваш често? Од оригиналната продавница? Ја иам адреса стаено. Ама не знаев дека праат деливери. Ти стига сѐ како шо треба? Иначе ја ко шо знам царинат над 90€ вредност нели. Достава колку ти зимаат отприлика? Ја ептен сакам од страната да зиам, има поише избор од овде, ама мислев со се достава и царина, ако ташната е лупам 60€ да не ме фати 100€
Некој со искуство за онлаjн нарачки од divacozmetika.mk? И дали знаете некоj европски дискаунтер за парфеми со достава до МК?