Имате ли искуство со косовските страни за гардероба? Им пишав на Butiku Regina за цени за 2 -3 парчиња и еве ги, една недела не вратиле. Некоја проверена страна што враќаат на пораки и да имаат добра роба?
Zdravoo, me interesira, dokolku poracas proizvod od Fashion group online, a koga kje stigne ne te bendisuva i ne izgleda kako sto si ocekuvala, vo odnos na zamena za drug proizvod ili vrakjanje na pari kako odi procesot i dali voopsto e vozmozno? Fala viii!
Zdravo ,dali ima nekoj poracuvano od Makedonija od stranicite PLT i Boohoo ...da mi kaze za procedurata i sto kako se plaka za carina ,dostava...i.t.n.!? Blagodaram
Јас пуштив нарачка првиот ден кога пуштија online. Рок на достава од 08.11 до 12.11. Се надевам утре ќе стигне, баш ќе пишам.
Zdravo, dali moze nekoj da mi kaze kade mozam evtino da pazaruvam vo kosovo, imam slusnato deka e poevtino od kaj nas?
Сте нарачувале од reserved чизми за деца? Мн убави модели излегуваат ме интересира дали се квалитетни и каде имаат продавница во скопје?
Чизми конкретно не. Имаме 2-3 работи од таму и задоволна сум од квалитетот. Продавници имаат во Ист Гејт и Сити Мол. За деца до 2 години скоро ич нема избор во продавниците, повеќе е за поголемки деца.
Не знаев каде да пишам дали има посебна тема за онлајн достава од полскиве брендови, ама имав направено нарачки од House и Mohito, 2-3 недели ги чекам и никој ме нема побарано. Денес отворив да проверам статус до каде се ми пишува пропуштено, а никој не ме исконтактира. Дали да чекам уште некој ден или да ги контактирам? Некој да не имал слично искуство.
Јас Утрово проверив за пратката од Reserved и ми стои исто пропуштено и ставен датум вчерашен, а вчера примив пратка од Синсеј и Зара, освен за тие пратки за друго никој ме нема побарано. И јас се чудам што да правам
zdravo, Dali moze nekoj da mi kaze od stranata na guess eu za kolku vreme kje stigne porackata sakam da poracam da platim so karticka i dali se naplakja nesto drugo kako carina i kako odi toa za iznos od 170 eu?
hvala za odgovorot, jas poracav 250 eu dali znae nekoj da mi kaze kolku otprilika treba da se uplati carina i kako odi kako procedura, treba da stignat od Germanija so DHL?