Како можам да ги исконтактирам Reserved во врска со порачката? Многу време веќе доцни. Исто, сега направив нарачка на литература.мк, ама не ми стигна потврда на емаил. Сте имале вакво искуство, дали ќе ми ги пратат сега производите?
Истиов проблем го имам со Ресервед, два пати пишав на нивниот хелп центар, не знам ни дали се праќа пораката нешто е багнато. Пробувам Милшпед курир да ги добијам пошто преку нив е доставата, ни они не креваат…. На 22ри требаше да ми стигне најкасно Не се квалитетни кондурите? Му нарачав чизми ги чекам уште сега се мислам дали да откажам
И јас нарачав Reserved. Како што видов, иста мајка фирма имаат со Sinsay и тракингот на двете страни води на исто место, на српски сајт. Мојот линк за тракинг е непостоечки.. не знам што ќе се случи... А за второто, пиши им маил на литература. И дали провери Spam, updates?
За колку време ви стигаат нарачките од Reserved? Дали некој добил воопшто пратка? Јас веќе заборавив кога нарачав уште ми нема стигнато
Се што сум пофатила или се тешки, или гломазни или картонски.. Имал само патики, ги купив дека беа со Покемон, лесни беа, ама многу рамни. Ако се некои за мода или мерак ок, инаку лично не би.. Литература во Спам, си видела веќе, брзо ми доставувале, чак и за ден, веднаш процесираат и праќаат нарачки. Ресрвд цела недела доцнеа со пратката или мислам точно 9дена. @Sunrise!!!
Една нарачка ми стигна во превиден рок, ја направив на 30ти октомври, мислам дека ми ја доставија на 16ти ноември. Сега чекам друга, баш ме интересира кога ќе е доставата.
Јас порачав кога почнаа со онлајн продажба (пред неколку месеци). За мене се спори, скоро 2 недели чекав. Од fashiongroup ми стигнува за 3-4 дена. Синсеј повеќе од 3 недели.
Немам нарачано од Reserved, гледав некои работи сега на попуст.. дали е 300 денари достава или не прочитав точно?
Не знам кое карго беше, кога ми доставуваат од МикМик или Екологистик, друг е доставувачот за мој реон, а и на колата си стои обележано, за нарачката од Мохито појма немам, обична кола без ознаки. Иначе не сум од Скопје.
Дали може да одбијам пратка од странство бидејќи Федекс ме царинат 2500 денари? И дали може да добијам поврат на парите платени за нарачката?
Можеш да им кажеш дека не ја примаш пратката. Можеш сама да одиш да си ја подигнеш од аеродром (ќе платиш секако царина и ддв, ќе го избегнеш само трошокот на дхл). Ама мислам дека ако не ја примиш, парите што си ги платила за пратката ти пропаѓаат.