Па и 300 денари достава за толку чекање.. Јас нарачав повеќе работи на попуст од Reserved и се надевам дека ќе закасни доставата, да не стигне пред Нова година (на маил ми стои 24.12 - 01.05)
Дали ти стигна нарачката од reserved? Кај мене краен рок за достава беше 13ти декември,сега напишале дека ќе доцни нарачката,плус 2-3 дена. Нарачав чизми за син ми ,зимата ќе заврши додека ги донесат. Се мислам да одиме денес во продавница да си купиме други а тие ако воопшто стигнат да ги вратам
Не, не ми се јавиле сеуште за достава. И кај мене така кога помина рокот пишуваше 2-3 дена, автоматизирано им е тоа сигурно. Ама еве 10 дена поминаа уште ги нема. Ако ти се брза, не чекај
И јас направив нарачка пред некој ден, ме интересира дали знаеш зашто за секоја сума покажува 0 денари достава е нели бесплатно е над 2590. Дали на крајната сума додава отпосле каргото или тоа што е пишано тоа е за плаќање. Нарачката ми е 2100 и отпосле се подразмислив за ова да не ми наплатат плус. @Anika55 можеби ти си нарачувала па си запознаена?
Од Мохито не сум нарачувала, само од Синсеј и Резервд. Не може да си додава каргото во никој случај. Толку колку што ти пишува на нарачката и во меилот за потврда, толку треба да платиш.
Мојата нарачка е 2300ден. И ми даде бесплатно карго, но износот е толку со попустите што ги имаа инаку без попусти нарачката е околу 3 илјади така да можеби и таа сума ја сметаат не знам Јас ја имам 29ти ноември направено точно, и еве уште чекам.. не знам кај да ги исконтактирам веќе на ФБ им пишав а емаил им е no reply
Iii pak poplaki od sarita, naracav 3 zimski fustani, eden kafeav S, eden crn xxl i eden so kopcinja teget isto xxl. Stigna edna kremova nametka, kafeniot fustan vo xxl brojce i crn ni dzemper ni fustan nesto izmegu L
Имав нарачано од reserved и рокот за достава ми беше до 11ти, а баш размислив дали да нарачам оти ми беше многу чекање искрено ама ајде се убедив. Денес е 16ти и ништо немам добиено, линкот за следење на пратката е невалиден и нема ни траг ни глас. Планирам да не ја земам нарачката кога ќе стигне, а сигурно ќе стигне јануари… не се исплаќа толку чекање, како од али екпрес да сум нарачала… нема нешто посебно што нема на другите места, цените не се нешто ниски и плус тоа да чекам месец дена… за тоа време сигурно ќе имам прилика до одам до продавницата и да си ги земам тие работи До сега сум нарачувала многу и од наши и од странски продавници, од тука фешн груп ми се најокеј, брза достава, брза рефундација и севкупно ми се најсигурни..
Се зезнав и јас изгледа со reserved. Рок на достава е до 20ти, на тракинг уште не покажува да е во процес на достава. Ако биде до крај на месецов добро ќе е.
Дали некој има нарачувано од Mohito? Јас направив нарачка на 25.11 и на 1.12, но уште не се стигнати. Ме интересира за колку време вам ви стигнаа нарачките и дали имавте слично искуство?
Јас направив нарачка на 25.11 и на 1.12, но уште не се стигнати. И јас направив нарачка на 25.11 и на 1.12, но уште не се стигнати.
Како ја откажа? Бидејќи не гледам таква опција во "Мои нарачки" на сајтот, или едноставно не ја подигна? Од нарачката на 25.11 поминаа 16 работни дена, а од нарачката на 1.12 поминаа 11 работни дена. Веќе почнувам да размислувам дали сакам да ги подигнам.
Стоеше дека се процесира, не беше ни пуштена. Нарачав на 27.11 (недела беше), до следната недела се процесираше. Ми се смачи да чекам и ја откажав, имаше опција. Не знам како е кога ќе ги пратат нарачките. Имаш право да не ја подигнеш, поштата што сака нека прави после.
Ти благодарам, ќе почекам уште една недела, ако не стигнат до 25-ти декември, нема ни да ги подигнам. Ми требаа за тогаш, а и сметав дека еден месец е сосема доволно време за испорака.