Ако има некој од СВН и порачува од таму, нека ми каже ќе му дадам пари да ми порача некои тракатанци. На мајче никако не и се пушта срце.
до тие што се регистирале на paypal кога внесуваш податоци (креираш акаунт) што внесувате во State / Province / Region - словенија/македонија или како? , кој Postal code И зашто во withdraw ми дава опција само за со visa картичка. фала
Јас имам Visa elektron од Стопанска банка и потепено се правев како што е објаснето,а вака ми пишува This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Знае некој што е проблемот?
Се си кажала! Со Визата од Стопанска Банка не можеш да купуваш од интернет. Зами си Виза Интернет од таму или Виза Електрон од Тутунска. State / Province / Region ставаш Македонија, а Postal code во зависност од поштенскиот код на градот (пример 1000 за Скопје). Освен со Виза Електрон на Тутунска Банка не можеш со друга картичка да се регистрираш. Туку ме секира друга работа... Порачав едно ланче на 28.02 ама не приметив во описот дека треба да биде порачката над 10$ (среќа Хипстер ми посочи) и на 04.03 префрлив пари на сметка за да се допазарам арно ама еве уште не ми ја означиле пратката како испратена. Знам дека 2 дена не се многу ама гледам на Моира уште утредента и ги пратиле, можно е јас да сум баксуз? И од iOffer што порачав чекав дури 7 дена да го пратат, типот се вадеше дека е Кинеска нова година и поштите не работат очигледно мислејќи дека сум проста и прв пат нарачувам, а сега го следам по tracking number и сеуште е во Пекинг. Овде особено се плашам зошто iOffer воопшто ја нема Македонија како опција за испорака и како држава ми стои Бугарија, град Скопје. Се надевам само нема некоја Бугарка да му се радува на саатот што треба да е подарок за мажето.
Имам и таква,пробав и со неа и пак истото ми го пишува.Само,на неа го нема тој троцифрениот број,па јас го внесувам тој од Visa Elektron.Да не треба некој друг?
^ Дефинитивно не е тој од Виза Електрон. Сега проверив и кај мојата позади нема трицифрен број и не ми текнува од кај го имам мојот (кој патем ми е мемориран во телефон бидејќи слабо памтам цифри). Провери во ливчето што ти го дале со картичката или договорот... мора да е некаде запишан.
Се внесуваат оние три цифри од задната страна на картичката што се како допишани ,тие треба да се внесат ,јас бар тие ги внесов Иначе јас од ебај се утепав од порачување и немав проблеми со ништо до сега ,а сега му се мислам да почнам од алиекспрес да порачувам има бајаги работи што ми фаќаат око ...офф ова интернет купување полека ама сигурно ме остава без пари
Луѓе како функционира ова на iOffer ? Броевите се UK или US (тие со цифри напишани)? И трето прашање дали ако понудиш помалку ќе ти го продадат за толку или не? Инаку има интересни фустанчиња.Какви искуства имате со сајтот?
Виза Интернет од Стопанска банка нема позади 3 цифри, односно нема ниту една. Картичката всушност не изгледа како сите останати туку е ливче пластифицирано налик ова Спојлер * извинете на сликава не можев да најдам друга посоодветна и не може да се користи никаде освен за купување преку интернет. За PayPal не функционира, проверено.
State / Province / Region ставаш Македонија, а Postal code во зависност од поштенскиот код на градот (пример 1000 за Скопје). Освен со Виза Електрон на Тутунска Банка не можеш со друга картичка да се регистрираш. направив се по ред со виса од тутунска и ништо ми писува We're sorry, but that credit card can't be linked to additional PayPal accounts. Please link a different credit card... помош некој
До сите кои сакаат да регистрираат Paypal: Тоа можете да го направите со American Express кредитна картичка на Алфа банка. Зошто, како - не знам, битно пред некое време мм го креираше профилот без проблем со неа и најнормално си функционира. Пробајте, не ве чини ништо
Се самоцитирам за да ви кажам дека нарачката што ја направив од iOffer и ја спомнував во неколку поста ми стигна. Ја потврдив и платив на 15.02.2013 и чекав повеќе од недела да ми ја испратат, тек на 23.02.2013. Денес стигна препорачана пратката, поклонот ПРЕУБАВ. Прашајте ме колку се испорадував? Слика не ставам, ама верувајте саатот што го добив вреди за сите пари и беше одлично спакуван. Значи дефинитивно и од овде пратките стигаат, а плаќањето е преку PayPal. Сепак стојам на тоа дека не е 100% сигурна страна и треба да се внимава при изборот. Ако нешто има нереална цена или оскуден опис многу веројатно дека нешто не штима таму. А да, да не заборавам да спомнам дека продавачите врска немаат од Англиски.
Artemission супер што ти стигнала порачката, јас кога порачав пред 3 месеци не ми стигна ништо Како и да е, било поминало, со помош од Artemission, на која и сум мноооогу благодарна за информациите кои ми ги даде и ми подобјасни, малку ја замарав и ја направив порачката од Алиекспрес. А за страницата Купи од Америка,цените не по 6 пати ами по 16 пати се поголеми од реалните.
Дечки да ви кажам дека јас најзадоволна сум од ебај до сега се ми има стигнато освен 2 саати за кој добив рефундирање веднаш и една маска за која добив рефундирање а по 1 недела ми стигна и маската Попара напраив значи полека но сигурно мислам дека цел накит и сите можни саати ,каиши ги изкупив
Јас сакам да те прашам нешто во врска со и-беј. Гледам има многу интересни работи , шминки , облека , еве гледам чат-апт и некој лап топ. Овие производи на странава се оригинал? Еве мене ми се допадна една сенка за очи од Шанел http://www.ebay.com/itm/CHRISTIAN-DIOR- ... 4ac268c025 но гледам многу е евтина па викам да не е некој фалсификат па џабе да си фрлам пари.
^ Е па не е оригинал Шанел.....CHRISTIAN DIOR е Тоа никој не може да ти го гарантира. Тука продаваат обични луѓе, продаваат и секонд хенд производи, продаваат и продавници, така да - како ќе ти се погоди