Препорачајте некоја страна доколку постои слична како амазон,тему само нарачката да се плаќа при достава на пратката не со картичка . Или било каква друга страна за облека,накит ,шминки.
azalea ili nekoja od onie online instagram prodavnichinja sho nosat so kargo ili ELS, oni sekad nudat plakjanje na raka. @Crnookata mozhe. enter employee card mozhesh da go skoknesh. toa employee card e za vrabotenite vo zara shto imaat beneficii pri pazarenje.
da ali ne se kaj nas dostapni. brzo mi stignaa stvarite kaj sho gi narachav ama posle dodeka dojdat do kaj mene projde izvesno vreme. ima mnogu izbor, mnogu ubavi stvari se naogjaat ako prokopash i se naogjaat relativno evtini "high-end" brendovi posho e ko outlet i najchesto se zabataleni parchinja van sezona sho gi prodavaat na mnogu golemi popusti.
@eli25 Ако имаш повеќе информации сподели тука. Од која продавница за спортска облека сте најзадоволни за тренерки Спорт вижн, Спорт реалити или Спорт М ?
Немам мерак да купувам онлајн само еден тегет фустан летен си купив од една продавница која работат и како онлајн шопинг. Немам става за мали бројки а и не се многу ефтини на слепо да купам, без проба. А, јас сум крупна и не ми одговараат мали бројчиња со кои најчесто со радост располагаат.
Другарка ми нарача онлајн за неа сега на попуст од Спорт вижн мене воопшто не ми се допаднаа многу тенок материјалот и имаа флека како од лепак и рекле кога ќе ги испере ќе ја снема флеката. Јас минатата година земав за мене од Спорт М баш ги споредувавме со нејзините овие моите делуваа далеку поквалитетни не знам дали беше само до тој модел.
Sport vision i sport reality ti e ista roba, toa e vsusnost ista prodavnica, isti gazdi se isto. Rabotam tuka pa zatoa ti kazuvam