Здраво женски. Дали ако се нарача онлајн од Мохито, Зара итн може во живо во некој од трговските да се врати или единствен прифатив начин е назад да се прати облеката? Доколку е само онлајн прифатливо, на која адреса праќате и која е процедурата? Фала ви
Вчера нарачав прв пат од Ресрвд и гледам достава ми пишува од 22.02 до 01.03. Добил некој порано од периодот за достава или ќе си чекам ?
Здраво женски. Дојдов да ги пофалам Sinsay. Направив нарачка на 31 Јануари и ми пристигна денес (за 10 работни дена од прилика) прекрасно спаковано и се буквално како на сликите. Се управиле со доставата изгледа не се чека по 2 месеци веќе ....
Истово ќе го прашав, им пишува од 9 до 15 работни дена, зашто толку многу се чека не знам, баш се мислам дали да порачам нешто, ќе го заборавам додека да стигне...
Од ресервед мора ли онлине да се плати? Ми се свиѓа една јакна многу, сакам да ја порачам ама по се што читав.... Од странство ли ги испраќаат? Ме предомисли членка што платила и вратила производ и не и вратиле пари...
Сега ми излезе на инстаграм дека постои страна sheinbalkan.com, има опција за плаќање на рака, ако испробал некој нека сподели.
Порано не, дури ден два покасно од предвидениот период. Јас буквално заборавив на пратката и курирот скроз ме збуни кога ми се јави ми рече и дека можам слободно да ја вратам доколку веќе не ја сакам. И покрај доцната достава која се надевам дека ќе ја подобрат за брзо време, направив уште една порачка пошто не ми се за итно. Сакам да прашам за тие што порачале од Reserved дали има опција за онлине плаќање со картица оти читам дека е достапна таа опција а јас само во готово можам да платам
Како мислиш? Еве ги опциите ги пишува пред да порачаш, мене па баш ризик ми е со картичка да платам ама за ова се доплаќа плус пари...
Кажете искуства за reserved? Таман да порачам нешто читам по форуми дека ако го вратите производот во продавница после не враќале пари на картичка па луѓе пишувале по инстаграм фб што ти не знам кај да ги бркаш? Не ми е проблем за чекање, ќе почекам ама ако стварно не враќаат пари...тоа е стварно проблем и замарање
Јас чекам курир да ја подигне пратката точно 2 недели. Вчера им ѕвонам и таа ко падната од Марс ми вика, па по било кое карго пушти ја пратката, секако на ваш трошок е. Е како викам на сајтот дава преку Милшпед дека е бесплатно, епа не јас мислам дека е на ваш трошок ама не знам, а да дојдете да вратите физички во продавница. Брзо стигнаа работите, ама ова со враќањево ако е вака, не знам дали би нарачала пак.
Да се поправам, баш денес ми ја вратија целосно сумата. Јас им пишав дека од МикМик никој не доаѓа и ме советуваа да ги вратам со било кое карго, повеќе не подигале за замена од МикМик. Така што, на мој трошок си ги вратив.
Не можеше до продавница да ги вратиш да не плаќаш пак карго? Мене ме интересира за број, како иде замената, од ресервед ако некој знае
Можеше, ама не сум од Скопје. И јас ко тебе ќе се подумам пак за порачки, макар шо сфатив дека на Мохито калапите се малку поголеми. Нека каже некој шо има купувано дали е така или моделите така ми се погодија
Многу, 42 носам фармерки од кај нив зимам 38мица многу ликра имаат и се шират Еве од ресервед порачав стварно ми се свиѓаше производот, па ќе видиме според димензиите на страната треба да ми е точно.
Dali shein imaat dostava za makedonija? Dokolku da , nekoj da mi objasni kako e so dostava kokku se ceka, dali se naplakja za distava