Прашање: дали некој има искуство со нарачки на витамински суплементи, шампони, масти и слични козметички/фармацевтски работи од Амазон? Пишува ослободено е од царина (со депозит), меѓутоа ме интересираат лични искуства, дали при царина ви барале некој дополнителни документи и слично? Или се оди исто како при нарачка на книги на пример?
Некоја од вас дали има купувано од BeFit oд ShopLily хеланки? Дали се убави во материјалот и растегливи? И како одат со броеви (видов на чартот но да си прашам за секој случај )?
Ќе ја направат рефундацијата, ама рокот да ти ги рефундираат средствата се смета откога они ќе ја примат и проверат пратката. Верувам преку пошта си враќала? Ок се како фирма, љубезни, сум нарачувала, враќала, ми згрешиле и на мене број, физички ми дозволија да го сменам во продавница, каде беше поскап и без попуст. Редовно ми праќаат кодови за попуст Д-спорт сега последно има опција и сам да можеш да ја вратиш пратката во продавница и процесирањето и рефундирањето е многу побрзо. За три дена ми беа префрлени средствата. Него Манго прв пат враќам и побогу ми ги рефундираа средствата без 2дена за месец
Fala ti na korisnoto info, po kargo ja primiv i ete ja pustiv konecno deneska nazad. Abe skokotlivi se tie situacii ama ajde...
https://a1on.mk/economy/els-ja-nosi-vo-makedonija-najgolemata-svetska-platforma-za-garderoba-shein/ Да се израдуваме и ние
Друштвото добро утро. Дали некоја нарачала од шоп лили конкретно ме интересира за бодито за обликување дали вреди да се нарача? Или ако знаете каде можам да нарачам или купам од друго место такво боди?
Искуство со облека од Мохито? Дали е како на сликите и дали може да се врати ако не одговара? За колку време стигнува?
Не можам да напрам нарачка од Sinsay. Техничка грешка вика. Меѓу другото имам одбрано и еден тепих, дали е можно да не доставуваат теписи во мк?
Смени нешто во адресата, личните податоци, фондот, кирилица/латиница. Доставуваат и теписи. Не ми даваше ни мене пред некој ден, па напишав адресата на латиница и без интерпункциски знаци и мина.
Ти благодарам, во право си до адресата било. Градот ми беше на кирилица напишан а се друго на латиница, го исправив па бидна Многу убави работи за дома одбрав, едвај чекам да стигнат
Дали од Sport Vision рефундираат пари, доколку сакам да вратам производ? Прв пат нарачав онлајн, па ме интересира дали враќаат пари.
Дали некој нарачал онлајн од Oysho? И од кои други наши спортски продавници сте задоволни од хеланки?
Суперстејси. За мене нема подобри, мислам дека сто пати ги имам кажано на форумов не ме плаќаат жими се