Здраво. Ќе може некој мислење да кажи за костимите за капење од Bonatti? Едноделните. Ме интересира за големата дали одговара, zara обично земам L.
Дали некоја досега порачувача од парфимеријата Шатци онлајн....поминаа 6 дена од нарачката ни трага ни глас нема од истата
Трета недела чекам абер нема, нема ни да ја подигнам ако стигне. Штета а мислев дека се океј со онлајн нарачки.
@WhiteCat33 Кај мене, мајка ми имаше направено 2 нарачки, од кои - втората што беше направена 1 недела после првата, и стаса за помалку од 1 недела. Но, за првата абер нема Помина рокот на достава, па гледам напишале дека е одложена, па демек за неколку дена ќе ја добие. За оваа исто испаѓа веќе 3 недели поминати како кај тебе
јас се изненадив....гледам на нивната страна убави работи и сакав да си ги купам од продавницата...отидов, ми кажаа овие работи само онлајн ги има и не знаат кога ќе им стигнат во продавница....и сега некако не ми се нарачува без да пробам плус ако се чека повеќе од тему...... мнг безвезе
И мене ми се допаднаа нивните работи и да чекаш две недели се многу ама ајде реков можи и побрзо ќе стигне зошто пишуваше од 13-17 Мај, на крај дури денес, премногу е.
zdravo dali imate poracuvano od ambar onlajn? kako se poracuva od nivnata web strana? dali ako im poracam od instagram se plaka kargo? i kako se so zamena?
Pratki od Temu za kolku vreme stignuvaat ,prvpat naracuvam dali se plaka carina i dali site proizvodi stignuvaat naednas 5-6 sakam da naracam ?
Ти пишува кога ќе нарачаш за колку време најдоцна ќе ти стигне, и точни се, мене никогша не ми закаснало. Најбрзо за 1 недела ми ина стигнато. Царина не се плаќа, затоа имаш само до 1200 ден макс да нарчаш. Се заедно стигнува