Одговараат на бројката што ја носиш, јас имам неколку и ми биле точни. Само еден директ од продавница ми е земен ама и тој не го пробав.
Како се Мохито со броеви (runs big/small), конкретно за фустани ме интересира? И како е за замена ако не одговара број?
Има ли активни кодови за попуст на Oysho? Сум испробала неколку онлајн што ги има, но не функционираат во Мк.
Купаќи и долен веш онлајн подобро е да порачам од Esotiq или Bonatti? Цените онлајн се горе долу исти, битно ми е да се квалитетни колку толку
Од првите немам порачувано, не ги знам, од Бонати секое лето порачувам, јас сум задоволна. Ми траат повеќе лета досега ниедни не ми се имаат сокинато од солта.
Првата ми стигна за 3 дена, се чудев , втората за 7 работно дена од денот кога порачав. Последната ја направив минатата недела, ќе видиме кога ќе стигне.
Точни. Јас носам 36 за пантолони, фармерки, здолништа итн.. 36ка и земам. За фустани, гпре пошо сум потесна, ако е крој од половина надоле пуштен земам 34ка, ако е bidy fit 36ка за да не пукне на облакање За враќање не знам како е.
Мене Reserved одамна веќе ми стигнуваат во рок (за 7-10 дена). Претпоследната нарачка два дена порано ми ја донесоа.
Zenski ima nekoja naracuvano od abercrombie ili pretty little thing? Celovreme na tiktok mi iskaca ima interesni parcinja samo ne znam so carina kako ide toa (shipping se plakja ama i plus carina mislam ) ako nekoj znae za sigurno neka kaze
Mnogu se nerviram sto ic nemame izbor za trendy obleka da ne zboram za podebelki zenski posle toa nekoj kiga ke kaze lugjeto vo makedonija deka nemaat stil pa da nemaat poso nemame asslen izbor , ne samo obleka ni sephora nemame aloo nisto znaci pocnuvam da se nerviram hahaha
Се најавувам на профилот, ја отварам нарачката и најдолу има опција поврат. Ги одбирам производите што сакам да ги вратам, внесувам трансакциска. После одам во продавница со фискалната и враќам на каса. Ми стигнува меил дека повратот е обработен и после чекам пари на сметка. Нивниот рок за враќање пари мислам беше 15 работни дена (што е многу). Јас два производи имам вратено, за првиот ми вратија пари за 4-5 дена, а за вториот цел месец чекав. Спори се малце со враќањето за жал, ама одговараат на меилови и на телефон. Едит: рокот за враќање е 30 дена од приемот и кеш не враќаат, исклучиво на сметка