Можеби некоја членка знае од каде би можела да ја порачам? Овој сајт има висока поштарина,а цената е повеќе од одлична. Отворена сум за други предлози само бојата да е light blue.
Не, и не знам како плаќаат луѓево... Мене ми е премногу тоа, па не знам какви биле попустите. Последните неколку разгледувања на Синсеј ми завршија така што, кога видов колку е доставата, откажав. Разбирам јас, од странство праќаат, ама па дај малку у реду е... P.S. Барем да беше брза доставата, па ај некако...
Има ли некој сега бргу нарачано од Reserved за колку време ви стигна? Ќе стигне ли за 20 дена ми треба за 9 септември
За 10 дена дојде кај мене ,и ко дојде сакав замена и им напишав меил ,јави се на овој број,јави се на оној.Се јавувам на бројот јавете се во 4 па во 12 и така си остана.Неможев да се замара повеќе не беше некоја голема сума.Тоа е моето искуство ,друг некој можеби имал позитивно
Јас нарачав пред некој ден, достава од 25-29ти ми е. Се надевам ќе го испочитуваат, пошто ако стигне после рокот не ми ни треба. Доставата е прескапа, се сложувам.
Јас нарачав на 21ви касно вечерта , ми стои достава од 1ви до 5ти, ама дали ќе стигне кој знае, еве уште си стои дека е во магацин за пакување.
Дали ти мрдна нешто пратката? Веќе скоро 7 дена ( на 20ти вечерта сум нарачала не 21ви) ќе фати како си стои дека е испратена на пакување и ништо не е сменето. Некаде да се обратиме има ли
Многу ми падна смешно за една тексас јакна кога им пишав на reserved ,ми вратија дека ќе треба да чекам околу 15 до 20дена дека од магацинот од Романија праќале случајно другарка нареден ден (среќа не ја порачав ) ја видела во east gate и отидов си ја земав каква Романија какви 300ден за достава
А има ли некој искуство со рекламирање на часовник кој што е сеуште под гаранција, купен од my time, online ?
можеш преку карго, јас не платив ништо, ама поштено се изначекав да го реализираат повратот. Не можеа да лоцираат каде е вратен производот, па скоро секој ден се расправав по чет и емаил додека ја најдоа. Скоро 1 месец се фати додека ми ги вратија парите. Ако имаш услови поарно во дуќан врати си.