Јас нарачав 2 пати, скоро исто како Зара, брзо, добро спакувано. Мене ми се катастрофа и двете, Reserved ги чекав 6 недели за достава до Охрид, Mohito ми ја откажаа нарачката бидејќи курир не можел да ме добие, никаков курир, никаков повик немав.
Bella boutique Nmk Дали сте порачувале од оваа страна на инстаграм? Оригинални ли се чантите или станува збор за добро турско производство?
Reserved зошто на сајтот ја нема новата колекција? Пред 2 дена од таму си зедов џемпер, и побарав вчера на нет уште да земам од тие што ги имаше немаше ништо.
+ 18% ддв и 15% царина. Ако ти праќаат по дхл или слично ќе имаш плус уште околу 2.000 ден дополнителни тошоци (лежарина, постапка поведена...незнам што)
Истите работи (барем на слика од моделот) по страници/бутици онлајн коштаат над 2000, а на Тему по 10,13,15 евра. Дали се работи за истите модели бидејќи знам некои страници кои препродаваат од тему,али и сл. Ако се истите зошто им плаќаме по страниците пеколни цени? Некој да е по упатен во ова?
Јас не сум конкретно упатена, меѓутоа имам нарачувано фустани од тему. Квалитетот не е океј,не очекувај премногу и секогаш гледај во рецензии слики што постираат луѓе што нарачале. Дали некој има начувано од Shein, prettylittle thing,fashionnova,babyboo и сл? Имам слушнато за луѓе дека нарачуваат ама на ниедна од апликацииве ја нема нашата држава за достава.
Значи нема да се квалитетни и од страниците бидејки некои препродаваат од тему или али. Не сите страници нормално но одредени да, исто бараат да чекаш 10-15дена а дупла цена само ќе си платиш.
Нема да платиш ддв и царина. Ако платиш - им ја праќаш фактурата и ти ги рефундираат тие пари што си ги доплатила. Но, нема да платиш. Мене ми стигна од нив пред недела дена пратка од 50 долари и ништо додатно не платив. Прочитај, пишува на сајтот нивни - пратките од нив не подлежат на царина т.е. си плаќаш онлајн толку колку што си пишува и тоа е тоа.
Направив нарачка од Резервд и сега кога ја испратиле ми искача еден производ не е достапен, а достапен си е цело време, не ми е јасно што прават вака а баш тој ко за беља ми требаше највеќе. На некој вака му се десило?
Дали некоја има нарачувано од Butiku Albani косовската страна на инстаграм? Гледам добри комбинации по пристапна цена, ама не знам за квалитет какви би биле?
Здраво , дали имате враќано онлајн нарачка од Мохито, во нивната продавница ? Дали е едноставно како во Зара? Споделете ако имате искуство. Благодарам
Јас кога враќав пополнив формулар со трансакциска сметка онлајн и ми ги вратија парите за една недела.
Отиде во продавница со производите и сметката и им рече дека сакаш да ги вратиш , така ? Се пополнува формулар таму значи
Имам нарачувано само од тему, облека не, додатоци и такви ситни ствари да. Кога станува збор за облека и чевли сум проблематична, сакам да си пробам, да стојам пред огледало да анализирам како ми стои па дури после да купам.