Јас не сум многу задоволна Имам два пара Едни црни, одма побелеа и се истегнаа, коленици се познаваа по второто носење. Другите долните ок беа, само кратки (како скусени), а горната побеле брзо, посебно капата, по 3-4 перења од зелена, жолта се направи. За тие пари многу поквалитетни тренерки сум купувала А, другарка имаше, таа па беше задоволна...
Памучни не би се осмелила да земам, такви и пума ми се направија коленици. Се мислам за едни што не се памук ...
Извини што доцнам со одгоцорот, сигурно веќе имаш вратено. Да, со производите и сметката и таму ти дава инструкции за поврат.
Женски, да не случајно некој има код за попуст на ананас од 1000 ден и не му треба? Ако на некој му треба од 3000ден, слободно нека ми пише.
Има ли некој нарачувано од овде, конкретно овој комплет гледам доста пристапна цена за две парчиња па ме интересира каков е квалитетот дали е солиден ?
Всушност, единствената можност за плаќање е при испорака... така што, нема ризик. Порачав, па ќе известам.
Во ресервд акцијата почнува вечерва во 21 како и во Зара? Оти пробувам да порачам сако и ми дава грешка
Од ресервед имате нарачувано да стигне во продавницата за да не плаќате достава? Дали важи и за намалените производи?
Офф многу, подобро таму да си земам. Некоја ако оди во Ресервед деновиве, да ми направи услуга да ми сликне една јакна и капут ако не и е тешко. Ако има доброволец нека ми пише лп Да знам дали да доагам до Скопје. Не ми се чека толку многу за достава.