Дали некој има враќано производи во Reserved, како е процедурата? Избрав да платам во готовина при испорака, но прочитав дека ако се враќа во продавница не враќаат пари во кеш туку само на сметка
Јас имам вратено по карго, парите ги добивам на сметка. Правам поврат преку апликацијата и внесувам сметка. Може да се вратат или заменат онлајн, но не може физички да се заменат во продавница. Праќаш маил со тоа што сакаш да го вратиш и трансакциска сметка за да ти вратат пари. Ако сакаш само да замениш исто праќаш фактура и шифра на производ со кој сакаш да се замени или величина.
Мене ми стигнале работите од рисрвд.... четвртокот ги порачав и денес стигнале, само на адреса кај другарка ми во Скопје. Многу брзо.
За чудо, сѐ беше како што треба. Исто како на сликата, брза достава... Е сега, со оглед на тоа дека нема контакт тел. (или било каков друг контакт на веб страната), не знам како би одело со враќање...
Нарачав од Ананас.мк викендов. Ми стигна маил дека нарачката ми стигнала а јас не ја добив? Се случило ова на некого?
Со нив ми се има случено да ми испратат погрешен производ кој беше многу сличен на тој што го имав нарачано. Корисничката поддршка им беше одлична, одма искомунициравме, се разбравме по телефон, некои мејлови требаше да испратам и ја исправија грешката. Види јави им се прво, објасни им што и како па би требало да најдат начин да ја решат ситуацијава некако.
Фала ти за одговорот. Испадна дека таа нарачка ја доставувале ананас самите и као по грешка стегнал дека ја доставил. Комплицирано беше пошто чекав 9 пакети и тешко им беше да ја лоцираат нарачката
Дали имате порачувано накит од Zia? Дали е квалитетен и дали потемнува? Гледам имаат и златни и сребрени бои, а и цените им се топ, само не сакам да си се зафркнам ако потемнуваат одма.
Некој да нарача нешто од ресервд за блек фрајдеј, а да му стигнала нарачка? Мене цело време ми се поместува датумот за подалеку и подалеку, последно напиша очекувајте достава од 16ти до 23 декември
Денес ми ја доставија нарачката од блек, но прв пат ми се јавија пред една недела да достават. Ама нарачка од 14.11 уште чекам.. Јок, никако да се оправат, лотарија е како кога ќе ја добиеш, особено ако имаш повеќе производи, па и од различни оддели.