Онлајн шопинг

Дискусија во 'Мода и стил' започната од lady-gaga, 13 јуни 2010.

1. Tih-ana

Tih-ana Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2020
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    317
    Како мислиш од официјалната? Јас имам порачувано и ми стигнувало ок и овие да не испраќаат од странство ?
    Кога сум на темава , ресервед ми пиша дека производот што им го вратив , ќе ми ги вратиле средствата до крај на месец Јуни имале некој технички проблем (fingers) цел месец за рефундација на средства. Требаше лом да ги сторам ,како прво кога праќаат оштетен производ треба они да ми платат карго да ми го земе од пред врата а не јас да идам да го враќам ,па уште наместо 14 дена за враќање средства ми продолжија на 30! Каква мизерија и баксуз од продавница , што е најлошото ми пренасочиле наместо производот кој го порачав пак до надеж дека ќе е ок не можело во ист гејт да се донесе , туку ми пишува цити мал а сум на 10мин од ист гејт , што значи штом стигне ќе морам да идам до цити мал на платена достава од 300ден јас го изнашетав цело Ск !!! Ресервед ВЕЌЕ НИКОГАШ . ЕТЕ ТОЛКУ!

На LibreGirl и Amellie им се допаѓа ова.
  2. Mystery02

Mystery02 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2022
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    3
    Мислев на продавниците на Parfois од странство.. бидејќи производот кој го барам го нема кај нас..

3. Kataklinkers

Kataklinkers Популарен член

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    9.777
    Pull&Bear како да вратам нарачка нарачана без регистрација, како гостин?

Има опција ама ми дава погрешна е маил адреса и тел број а тие ги користам немам други

На LibreGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Hortenzija

Hortenzija Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2019
    Пораки:
    1.806
    Допаѓања:
    16.992
    Дали имате порачувано онлајн фустани од Косово и од кој бутици?

На Amellie и LibreGirl им се допаѓа ова.
  5. Dpokahontas

Dpokahontas Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    137
    Дали има некој враќано производ во спорт м аутлет? И дали имаат правено проблем за пакувањето бидејќи во маил така ми беше нагласено оригиналното пакување да биде заштитено без налепници и без селојтеп

6. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.997
    Допаѓања:
    18.502
    Ваљда Спорт М и Спорт М аутлет исто му доаѓа - вратив во кеса поцврста, која ја ставив во малечка црна вреќа исполепив со селотејп и адреса пишав. Немаше никаков проблем.
    Само враќај со каргото што ти доставило оти џабе ќе враќаш со други не се јавувале/земале нешто такво ми објаснуваа. Баш таа од каргото ми рече не е проблем јас да ја пуштам и да ти ги земам парите и назад да ти ја вратам после, кога мора со тоа карго што соработуваат да ја испратиш.

На Dpokahontas му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Dpokahontas

Dpokahontas Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    137
    Фалааа ❤️

8. lal

lal Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2012
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    24
    Здраво
    Дали некој има правено нарачка од страната на Desiqual?

9. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.287
    Допаѓања:
    5.783
    Дали има некој враќано во Beosport? Нарачав штикли, па дали можам да ги вратам во продавница или морам со карго и формулари?

10. Ta-mara

Ta-mara Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    1.143
    Што да правам со ненормалниве ресервед, на почеток на месец вратен производ , рефундација уште ништо пишувам онлине наводно имале технички проблем , потоа го крајот на неделата . Неделата помина , јас парите уште не ми го вратија сега од понеделник пак ќе им пишам , не ми е ок ова .

11. nadelinka

nadelinka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    709
  12. Ta-mara

Ta-mara Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    1.143
    Да се само цитирам , ми пишале повторно да чекам уште една недела , веќе месец и нешто од ресервед ми пишуваат до крајот на неделата и ништо . Никој ли од форумот нема искуство со ресервед рефундација?

13. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    8.181
    Допаѓања:
    117.128
    Имам.
    Ми вратија сретства за некои 6-7работни дена.

Види за кој временски период треба да ти ги вратат сретствата, доколку го пречекорат пиши маил на пазарна, им функционира. Прати кога е направена нарачката, кога си вратила и се што имаш.

На Ta-mara му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Ta-mara

Ta-mara Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    1.143
    Како да видам за кој временски рок да ми ги вратат ?

15. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    8.181
    Допаѓања:
    117.128
    Кога си вратила производите, нели ти стигна маил дека Х производи се вратени и за толку и толку денови ќе бидат рефундирани сретствата?

Епа од таа дата ќе гледаш.

16. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    7.386
    Допаѓања:
    15.230
    Од бутик Лети имам порачувано многу пати. Секогаш беше се во ред ама последниот пат ме разочараа на крај едвај ми го заменија, преку друг број, па ми велат јас да сум платела карго и наваму и натаму 10 евра а нивна беше грешката. Толку ме налутија им изнакажав се, и кога ми стигна пратката не требаше ништо да платам. Не знам дали некогаш пак би порачала од нив. Имаат убава облека, многу избор ама ова последното ме одвраќа.

На Hortenzija му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Ta-mara

Ta-mara Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    1.143
    Каде да се обратам , ресервед не сакаат да ми вратат пари , пазарна им пишав емаил , ништо веќе трети ден ?