@emkaemka и @Anika55 да ве прашам вас најупатени сте и може и искуство имате Дали артикл купен во Резрвд пример сити мол може да се врати во ист гејт?
Не знам, не сум враќала, но замена сум правела за друг број и не направиле никаков проблем. Колку што знам политиката на сите овие ланци им е да може да се враќа/менува во било која нивна продавница, така да не верувам да прават проблем.
Здраво,дали некој во скоро време порачувал од Мохито онлајн? За колку време стигаат пратките од прилика
Имам катастрофално искуство со Мохито. Долго се чека нарачката, а последниот пат доставувачот не ми се ни јави. Не ја добив пратката. Им се јавив и многу се мутави, ми вика ме барал не ме нашол, не сакав да се замарам и објаснувам, ги избришав и не ги препорачувам.
Јас нарачав на 07.07 платив,за да ми ја достават кај нив во продавница. На 16.07 добив меил од нив дека повраток ми е одобрен. А јас ниту сум откажала, ниту повраток не сум барала. Звонев на телефонот не се добива. Не знам што се случи. Некој од вас со вакво искуство ?
Повеќе од пет не би требало, обично ми стигаат од два до четри дена зависи ако има попусти поспоро стига а кога нема знае и за два дена да стигне.
Zdravoo sakam da prasham dali nekoj znaete shto naracuva od shein za da stigne u Skopje zoshto za makedonija nemaat dostava a mene mi e itno...
Од кои онлајн страни сте генерално задоволни, и имаат нормална побрза достава? Имам неколку пригоди следниов месец, а не смеам многу да шетам по продавници. Зара, Reserved и слични знам се чекаат подолго, гледав некои како Brash, Rm clothing, како одат со достава и дали се океј? или некои други?
Мене на апликација на Shein ми дава достава до Македонија и тоа free shipping. Ми ја прима адресата, плаќање во евра. Е сега уште не сум пробала ништо да нарачам.
Можеш каде сакаш да го замениш. Јас така фустан менував. Е сега ако ти се заинати вработената на каса да не сака да те услужи е друго. Најчесто кога се во гужва не сакаат да се замараат, не сите ама има некои некогаш ќе се погодат.
Некој да има порачувано од Ананас МК и како е задоволен? Порачав комода и на Google reviews пишуваат многу лоши искуства. Има некој земано?
Зимата враќав производ, ми ги вратија парите на сметка за некои 2 до 3 дена. На мејл одговараат брзо.