Има МК страна и од неа ќе видиш што е достапно и ќе нарачаш. Можеш и од Косовската, некои 5-10е е достава, стои колку е точно. Се друго е преку дхл и не се исплати. Ќе си отвориш Тед МК или Косово. Што сакаш да порачаш? Чевли ако сакаш немој, како картон се и неудобни.
Од македонската гледав, ќе видам на косовската која цена се ако се поевтини, пошто на хрватската поевтини беа. Иначе ташна сакам да нарачам на 50% има доста. За колку време стигаат отприлика?
Да, пошто најубавата иднина е каде што сите купуваме ефтино ѓубре од Кина кое полни депонии после три носења и содржи тешки метали и сл. токсини, додека се затвараат сите помали бизниси од кои преживуваат нашите луѓе.
Обично за 10 до 12 дена стигнува. Ако се погоди период со попусти, се чека малку повеќе. Инаку, ќе ти пратат линк на мејл за да можеш да си ја пратиш пратката во секое време.
Немало разлика во цена со Косово како што се сеќавам. Не сум роварела нивна страна оддамна Брзо стигаат, пак зависи од поштата, имаш опција и подигнување од продавница. И од Косово да порачаш може кај нас да ја подигнеш нарачката. Одлични се ташните, убаво изработени, само ваљда знаеш дека не се кожа.
dali nekoj ima iskustvo so poracki od reserved so onlajn plakanje? potocno se mislam za farmerki za kolku vreme stignuva pratkata i slicno?
Имам јас искуство, целосно е безбедно онлајн плаќањето. Ама искрено, веќе ретко купувам од таму, највеќе земам од Zara и Massimo Dutti. Плус, јас лично не сум баш задоволна од фармерките од Reserved. И со доставата се многу бавни, пратките ми стигнуваат најкасно од сите други брендови сум чекалa и по повеќе од две недели, па имај го тоа на ум ако ти се брза
Нема на што Точно е, 280 денари е доставата до дома. Ама ако нарачаш работи со редовна цена што не се на попуст над 2590 денари, тогаш доставата ти е бесплатна.
Дали некој има нарачувано од Спрингфилд онлајн и дали имате вршено замена? Имам добиено едно парче што сакам да го заменам а помал број,дали се брзи со замени?
Отворив да разгледам на страната на Страдивариус и еве што ми излезе. Наскоро онлајн продажба и кај нас
Колку се чека за рекламација на Мохито? Во мејлот пишува 14 работни денови чекам веќе 10. Го почитуваат ли рокот? Неколку пати сум им дала шанса на онлајн катастрофа се. Ми испратија фустан 5 броја поголем. На внатрешната етикета стоеше една вечичина на надворешната друга. Фустанот целиот обелен како да стоел со години на излог на сонце. И претходно кога сум порачувала во кесата така нафрлани биле работите изгужвани никакви како од тему пратка да одварам. Со цените забегале скрос, повисоки од Зара а нема никаква споредба со Зара. Последен пат беше ова што порачувам од Мохито
Imaat li ovozmozen online soping vo Mk? Kako stojat rabotite so Carina vo momentov, se ceka li mnogu zaglaveni pratki i pod 100 evra kolku Carina se plakja, dali znae nekoj?