за да извадам картичка од банка за порачвање од интернет освен што треба да имам 18год, треба други услови да исполнувам?
За гардероба, од www.aliexpress.com, ама за све останато www.tripleclicks.com/12994606 , од книги, списанија, накит, и др. разноразни работи што не се од кинескине за една употреба... Башка секој ден организираат акуции па може да се добијат ствари за смешни цени, као ајпад за 7 долари и сл...
https://www.facebook.com/pages/internet ... 66?fref=ts Едно прекрасно искуство. Си порачав килоти, стојат супер, ги праќаат по карго кое кошта 90 денари некаде. Препорачувам.
Прв пат нарачувам преку ибеј и коа ќе дојдам до таму каде што треба да одберам на кој начин плаќам не ми е јасно зошто никаде не ја дава Македонија... ај плс хелп
Затоа што се плаќа преку Pay pal, а тоа го нема кај нас. Има финта со картица од Тутунска но јас не знам како иде, ако има некој овде нека пише.
Јас сум труп за он-лајн шопинг ама сакам си купам од купониве што се за попуст на Групер. Може ли со обична дебитна картичка од Тутунска банка? Треба ли некакво активирање во банка или можам одма да купувам?
не сум нарачувала од Е bay па не знам како оди тоа, јас нарачувам преку Амазон зашто таму можеш да си платиш и само со картичка не мора со Пеј пал. Е сега нема баш толку евтини работи како на е бај ама можеш да си купуваш од Amazon.co.uk ili Amazon.de кои се во европа и поевтина е поштарината и доаѓа побрзо.
За ова најубаво ќе ви е да си прашате во некоја банка имам слушнато дека некои место Македонија , ставаат некоја друга европска држава која што има пејпал на пр. Словенија , Грција итн.. но за најсигурно оди во банка тие ќе ти кажат
Nena, од Амазон имаш порачувано нешто освен книги и cd/dvd-а? Тоа ми стасува, ама неколку други работи што имав избрано немаа достава до Македонија
Во кумановската пошта имаат нов начин за доставување на пратки, денес ми се јавија телефонски да ме известат дека е стигнато да одам да си ја подигнам пратката изгледа се уплашија од зимата па ни картонче не донасаат повеке
ај тие што се преку стопанска нека ја објаснат процедурата како нарачуваат и плаќаат на ибеј? Која земја ја ставате?
Ме интересира дали имате порачувано обувки преку интернет? Прашувам за салонки, балетанки, сандали (не чизми)?
http://mk.wholesale-dress.net/?_xc_ls=mk neznam kako poracuvate ne sum ja procitala statijata ama ovoa go najdov i velat deka porackite stignuvale a sekako imam mnogu ubavi raboti ...pozz do vas