Може да се пише адреса од друг? Другарка ми сака да порачува нешто преку мојата картичка, а сакам да ги пишам нејзини податоци за стигнат дирекно кај нејзе.
Првиот фустан што го порачав од Ebay, стигна до македонска граница и после му се губи траг, му пишав на продавачот дека не ми стигна и ми ги вратија парите, а сега со кошулава му имам пишано на продавачот, но нема одговорено, за жал немам код за следење на пратката, па не знам до каде е... А еве за фустанот што сега го порачав од Алиекспрес добив веднаш код, и еве гледам дека е уште во Кина, а порачано ми е пред 6 дена, ајде рано е да кажам ама не губам јас надеж
Amazon е најдобриот сајт ме нема изневерено Накит три тона имам нарачано од таму,и ми се стигнати во рок од 2 месеца
јас до сега имам порачувано од Амазон US но само преку shoppingusa macedonia. Услугата е скапа, земаат провизија за секое парче што ќе го купиш. Сакам да прашам длаи постои начин да се порача нешто од америка или европа, без посредници?
Jas naracuvam od amazon.co.uk so toa sto na google chrome ili mozilla imas aplikacija does amazon shipp to , i pod proizvodot ti dava dali se isporacuva do makedonija. Pratkite stigaat najmnogu za 2 nedeli , se plakja so kartica.
Абе е*ате среќата што ја имам Во банка одам денеска да ставам пари ( на татко ми трансакционата сметка) ми вели неможиш да ставиш ти, требало демек да имам нешто отворено јас на лично мое име во таа банка за да можам да ставам пари Од кога па ова важи ? Инаку сакам да прашам, откако ќе ставам пари на сметка, на интернет картичката како се префрлуваат.? Таму во баnка им кажувам и они ги префрлуваат или јас? како одат тие работи? И тоа ЦД-то што ви го даваат кога ја вадите картичката има некоа улога или така, за во фиока е?
За во која банка зборуваш? Јас си одам со картичката ја давам , кажувам толку и толку на оваа сметка и крај. А картичката не е на мое име. Незнам зошто тебе не ти дозволуваат да ставиш. Инаку не потенцираш ништо за интернет, парите ти легнуваат на сметка и толку
Стопанска имаат некои други правила. Пример со истата картичка од Стопанска и Тутунска, со Тутунска можеш слободно да ја користиш за интернет порачки,а од Стопанска ти треба специјална интернет картичка. Инаку јас сум на Тутунска, а сум правела порачки и со Халк.
Мислам дека темава треба да се смени име од онлајн шопинг во Али шопинг Зарем не знаете некои други страни само оваа ? еве ви и некоја друга бај д веј buyincoins.com
bubac за странава buyincoins.com, си нарачувала ли од оваа страна, сигурна ли е, за колку време стигаат производите? Имаат ли шипинг до македонија?
Женски кажете ми по грешка еден од порачаниве производи го ставив во Archive за ибеј зборувам. Каде сега можам да влезам во Archive дај кажете ми
Интернет нарачки, дали имате нарачувано од...? Имам нарачано патики и маска(ноќ на вештерките) и некој друи работи стигаат за 1-2 недели Од е-bay amazon sportdirect