Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Онлајн шопинг

Дискусија во 'Мода и стил' започната од lady-gaga, 13 јуни 2010.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.628
    Допаѓања:
    106.620

А колку се од прилика? Еве на ибеј најдов нешто,па разгледај :)

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=fo ... a&_sacat=0

2. Eci98

Eci98 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    6
    Сакам да нарачам маски за iphone 5s бидејќи немаме многу избор тука...
    може да ми редложите страна и да ми кажете од прилика колку треба да доплатам за достава? :)

3. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Леле, да не ти прават проблем зошто е семе? Технички, внесување на семе и растенија е доста опасна работа, има цели процедури за легално внесување на граница. Ние шверцавме две бонсаи од Грција, оти има цели процедури по правило.

Да не те разочарувам, провери си убаво. А вака шарени ружи имам гледано како прават од обични бели со додавање на мастило во боја. ;)

4. Gremleenka

Gremleenka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2014
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    19
    Па ми ги носеа мене за некои 3-4 долари. Барав на ebay ама повеќето што ги најдов не беа free shipping, а искрено не ми се даваат повеќе пари за испорака отколку за производот. Сепак ти благодарам :)

5. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Порачи слободно од http://www.aliexpress.com , разлисти ја темата и се ќе ти се разјасни. Има голем избор за ајфон , а и не се скапи.

Инаку за емаилот за да се обратиш на али мислам дека беше buyer@aliexpress.com, јас им пишав кога имав проблеми со трансанција, и мислев дека ќе ми врати некој автомат како кај повеќе вакви страни, ама добив еден навистина исцрпен одговор, ми беше објаснето се, целата постапка на трансакцијата.
    Taка да ако имате проблеми пишете и одговараат во рок од 24 часа.

6. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.628
    Допаѓања:
    106.620

Немам појма да ти кажам, ваљда би го запакувале во во некое мало/пакетче, па нема да се познае што е, штознам,не ни размислив за ова. Па ако нешто не стигне, ќе отворам case да ми ги вратат парите и готово :)

7. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    Мислам дека не би требало да има проблеми за Мк, знам дека на една девојка и има стигнато семе од дива јагода, порачано од Али :)

8. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.628
    Допаѓања:
    106.620
    Немам појма да ти кажам, ваљда би го запакувале во во некое мало/пакетче, па нема да се познае што е, штознам,не ни размислив за ова. Па ако нешто не стигне, ќе отворам case да ми ги вратат парите и готово :)[/quote]

Мислам дека не би требало да има проблеми за Мк, знам дека на една девојка и има стигнато семе од дива јагода, порачано од Али :)[/quote][/quote]

Па јас во Грција живеам :lol: ама јас ќе пробам па ако стигнат ќе ви пишам :D

9. bbutterfly

bbutterfly Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    12
    незнaм зa oд ebay aмa oд ali стигaaт ружитe 100% :) jaс имaм нaрaчaнo и ми стигнaa бeзбeднo ;)

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  10. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Девојки пред неколку денови порачав долна облека од една страна македонска и пишува дека порачката пристигнува за 2-3 работни денови.До прееска имаше кај порачката статус:Pending ,сега ми стигнала порака на e-mail дека статусот на порачката е shipped . Дали тоа значи да ја очекувам утре или задутре?
    Прв пат порачувам,па да си прашам. :)

11. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Па ако пишува за 2-3 дена очекувај ја овие денови.
    Јас би те замолила да ни ставиш линк од страната :)

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  12. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Странава е нова,долната облека е италијанска и доста квалитетна колку што видов и истражував.Има и фитнес облека,маички за спиење итн. погледнете си. :)
    Јас си го порачав градникот холивуд,на кој не му се познаваат жиците и изгледа одлично,чекам да ми стигне,па ќе пишам каков е. :)

Повелете http://www.spiboshop.mk :)

На sunfemina, Nausicaa и duffi им се допаѓа ова.
  13. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Ме интересира дали Најк, Адидас и Армани вршат достава до Македонија? Знае некој? Јас им пишав на фејсбук но не ми одговорија.

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  14. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    609
    Допаѓања:
    551
    Порачав коректор од Асос, ми стигна денес картончето и имам рок 5 дена за подигање почнувајќи од утре. Мислев во сабота да одам до пошта да го земам, па сакав да прашам дали некој знае дали работи поштата во сабота и до колку саат?
    Иначе коректорот ми стигна за 9 дена ако некој го интересира :)

15. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Во сабота работат исто до 7, како и другите денови.Во нашата пошта е така, би требало сите да имат исто работно време. :^)

16. tweety93

tweety93 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    8
    Јас се извинувам може малце е глупо прашањево, ама немам никакво искуство со онлајн шопингот, ме интересира дали можам да плаќам со дебитна VISA electron картичка од Алфа Банка, затоа што неколку пати пробав неуспешно, а сепак имам средства на неа ?
    Заборавив да кажам мислев за купување преку aliexpress.

17. D-E-L-F-I-N-A

D-E-L-F-I-N-A Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    22
    Дали на некоја од страните го имате видено ова фустанче за да си го порачам :?: Бидејќи една девојка го продава на интернет но го продава по поскапа цена,па ако го има некој видено може да ми постира линк за да си го порачам.Фала. :*

Прикачени фајлови:

18. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.013
    Може линк да ставиш, мене ми треба па сакав да видам :)

19. jb82

jb82 Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    299
    Во сабота поштата работи од 8 саат со странки.

20. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.013
    Девојки јас ќе си вадам интернет картичка.
    Е сега да ве прашам, во лична карта ми ја пишува старата адреса, јас скоро се преселив и не ја сменив уште личната карта.
    Дека не сум нарачувала, да ве прашам како иде тоа, каде стигнуваат работите и каде ќе ми стигнуваат ако нарачувам?