А колку се од прилика? Еве на ибеј најдов нешто,па разгледај http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=fo ... a&_sacat=0
Сакам да нарачам маски за iphone 5s бидејќи немаме многу избор тука... може да ми редложите страна и да ми кажете од прилика колку треба да доплатам за достава?
Леле, да не ти прават проблем зошто е семе? Технички, внесување на семе и растенија е доста опасна работа, има цели процедури за легално внесување на граница. Ние шверцавме две бонсаи од Грција, оти има цели процедури по правило. Да не те разочарувам, провери си убаво. А вака шарени ружи имам гледано како прават од обични бели со додавање на мастило во боја.
Па ми ги носеа мене за некои 3-4 долари. Барав на ebay ама повеќето што ги најдов не беа free shipping, а искрено не ми се даваат повеќе пари за испорака отколку за производот. Сепак ти благодарам
Порачи слободно од http://www.aliexpress.com , разлисти ја темата и се ќе ти се разјасни. Има голем избор за ајфон , а и не се скапи. Инаку за емаилот за да се обратиш на али мислам дека беше buyer@aliexpress.com, јас им пишав кога имав проблеми со трансанција, и мислев дека ќе ми врати некој автомат како кај повеќе вакви страни, ама добив еден навистина исцрпен одговор, ми беше објаснето се, целата постапка на трансакцијата. Taка да ако имате проблеми пишете и одговараат во рок од 24 часа.
Немам појма да ти кажам, ваљда би го запакувале во во некое мало/пакетче, па нема да се познае што е, штознам,не ни размислив за ова. Па ако нешто не стигне, ќе отворам case да ми ги вратат парите и готово
Мислам дека не би требало да има проблеми за Мк, знам дека на една девојка и има стигнато семе од дива јагода, порачано од Али
Немам појма да ти кажам, ваљда би го запакувале во во некое мало/пакетче, па нема да се познае што е, штознам,не ни размислив за ова. Па ако нешто не стигне, ќе отворам case да ми ги вратат парите и готово [/quote] Мислам дека не би требало да има проблеми за Мк, знам дека на една девојка и има стигнато семе од дива јагода, порачано од Али [/quote][/quote] Па јас во Грција живеам ама јас ќе пробам па ако стигнат ќе ви пишам
Девојки пред неколку денови порачав долна облека од една страна македонска и пишува дека порачката пристигнува за 2-3 работни денови.До прееска имаше кај порачката статусending ,сега ми стигнала порака на e-mail дека статусот на порачката е shipped . Дали тоа значи да ја очекувам утре или задутре? Прв пат порачувам,па да си прашам.
Странава е нова,долната облека е италијанска и доста квалитетна колку што видов и истражував.Има и фитнес облека,маички за спиење итн. погледнете си. Јас си го порачав градникот холивуд,на кој не му се познаваат жиците и изгледа одлично,чекам да ми стигне,па ќе пишам каков е. Повелете http://www.spiboshop.mk
Ме интересира дали Најк, Адидас и Армани вршат достава до Македонија? Знае некој? Јас им пишав на фејсбук но не ми одговорија.
Порачав коректор од Асос, ми стигна денес картончето и имам рок 5 дена за подигање почнувајќи од утре. Мислев во сабота да одам до пошта да го земам, па сакав да прашам дали некој знае дали работи поштата во сабота и до колку саат? Иначе коректорот ми стигна за 9 дена ако некој го интересира
Во сабота работат исто до 7, како и другите денови.Во нашата пошта е така, би требало сите да имат исто работно време.
Јас се извинувам може малце е глупо прашањево, ама немам никакво искуство со онлајн шопингот, ме интересира дали можам да плаќам со дебитна VISA electron картичка од Алфа Банка, затоа што неколку пати пробав неуспешно, а сепак имам средства на неа ? Заборавив да кажам мислев за купување преку aliexpress.
Дали на некоја од страните го имате видено ова фустанче за да си го порачам Бидејќи една девојка го продава на интернет но го продава по поскапа цена,па ако го има некој видено може да ми постира линк за да си го порачам.Фала.
Девојки јас ќе си вадам интернет картичка. Е сега да ве прашам, во лична карта ми ја пишува старата адреса, јас скоро се преселив и не ја сменив уште личната карта. Дека не сум нарачувала, да ве прашам како иде тоа, каде стигнуваат работите и каде ќе ми стигнуваат ако нарачувам?