Прв пат порачувам од инетернет и немам искуство па сакам да ве прашам нешто. Налегнав да ја пратам порачката и ми вика вака: Sorry, your payment was not successful! No money has been deducted. Инаку картичката ми е на стопанска банка Visa Classic Card и имам пари на сметка ама не знам во што е проблемот? Ве молам ако знае некој нека ме просветли. Благодарам!
Феминкии некоја за помош?! За првпат сакам да порачам нешто од eurobay.mk,но незнам како одат тие работи,некоја од искуство ако има нека пише во ЛП! фала однапред
прв пат ја гледам страницава, стварно е топ, мислам за 5 долари може да се најдат убави работи. Испорачуваат во мк или не?
испорачуваат но доставата е многу скапа.. ти предложувам да порачуваш од aliexpress.com евтино е а и поголем дел од производите се со бесплатна достава
Да ми кажете некои искуства од овој сајтот asos.com. Има ли некој нарачувано, како е со испорака, зачленување и др инфо...
Стигна четката од http://www.buyincoins.com, за рекордни 12 дена. За парите четката е прекрасна, само сеуште ја немам пробано како ќе се нанесува пудрата со нејзе. Четката вака изгледа
Треба да пополниш уплатница ( има на страната). Стигнуваат за нецели две недели, барем мојата така стигна. Се си беше уредно спакувано. Само малце зеза тоа што има шипинг. Ако планираш да порачуваш повеќе работи се исплаќа. Пиши ми лп ако те интересира конкретно што како, да не филозофирам овде.
http://www.nlbtb.com.mk/Default.aspx?mid=196&lId=1 Девојки ми кажаа дека оваа картичка била најубава за онлајн шопинг? Виза класик - само не ми е јасно, тоа грејс период и дали од кога ќе ја извадам треба ли да се доплаќа нешто? Инаку се знам како се порачува, ми научи едно стручно лице
Јас ја имам и потпишувам со двете раце, ама не е на мое име, знам дека месечно треба да внесеш одредена сума, која после можеш да ја користиш. Со неа порачувам и од ибеј без проблем. И мислам дека треба да имаш примања, ама не сум сигурна, најдобро оди си во банка се ќе ти објаснат. Ако имаш услови да ја земеш, земи ја не размислувај.
Co Viza Electron од NLB не треба никакви приманња да имаш и за 2 недели се вади Јас таа ја користам и до сега не сум имала никаков проблем плус добиваш известувње преку порака кога се врши трансакција и мозеш преку интернет да си ја контролираш состојбата не мора да се оди до банка
Онлајн производи (искуства и критики) Да ве прашам кога нарачувате освен цената се доплаќа уште нешто ?