офф одвај ја најдов темава јас најдов еден спорти сајт на кој има неверојатни работи и секој ден има по нешто на 90% попуст, мегутоа има пробелм не носат до македонија да не знаете некои посрдници кои прават асистирано купување и достава до македонија се работи за англсики сајт...ви благодарам многу
Јас си имам луѓе во Бугарија и стига на нивна адреса и после си одам до Бугарија и си го зимам тоа што си го нарачав. А до Македонија немаат достава.
Дали некој пробал и успеал деновиве да нарача од http://www.buyincoins.com ? Јас минатиот пат си нарачав и си платив без проблем, а еве денес се залетав зашто има огромен попуст, ама не ми успева да ја платам нарачката т.е.не ми дава Виза како опција за плаќање, само PayPal i QiWi (некое кинеско претпоставувам). Им пишав, мада се сомневам дека ќе ми вратат, баш се разочарав. Пробав со различни производи, но не дава ни Виза ни Мастеркард како опција
Баш ти го видов прашањето Највероватно ти имаше пишао на форумот Баш и јас проверував и неможе а вчера јас (а и многу други) имав голем проблем со странава и плаќањето. Си платив, ми потврди дека е платено и потоа кога ме пренасочи кон друг линк, серверот не работеше и ми покажува дека не е платено. За среќа ми вратија на пораката дека ќе го решат тој прроблем и произвотите ќе бидат пратени. Највероватно и заради овие проблеми е тргнато плаќањето со виза, додека да го средат проблемот.
^ и јас го видов твоето, претпоставува дека е од Македонија некој, зашто беше со убав англиски напишано хахахахах.... И јас мислам дека работат на сајтот, бидејќи кога отидов во Help делот - на многу работи стоеше in progress или така нешто... Ајде нека го пуштат додека се цениве на пола
Бев во паника додека го пишував и кој знае со колку грешки го имам напишано , бидејќи се рабтеше за сума од 650 ден а и не е за мене плуус тоа. Битно ме разбраа Инаку сеуште ми го немаат решено проблемот а поминаа 24 часа
Девојки, ај кажете ми кој има искуство со порачување старки? Ми треба проверен и брз селер. Прв пат се мислам да порачам нешто од Али експрес па ја изначитав темата. Некако немам поверење , а од друга страна пак дупло поефтини се цените. Не ми се даваат 3000. Тенкју
Штракав по интернетов и наидов на странава http://secondhandguide.se/cat/dam/klader/ Шведска е, за облека и други ствари на старо и изгледа се работи со наддавање пари т.е како аукција. Ми се виде интересна и има убави и евтини работи но не знам дали и колку е сигурна. Има некој чуено до сега за странава или јас треба да пазам каде пребарувам по интернетов? hock:
The Resolution Center isn't available right now. Please try again. We are sorry that we are unable to process your request to eBay Customer Support at this time. Please try again later. Женски,што се случува на ибеј, треба 2 селери да ми вратат пари и ми вика Ерор од вчера
sanja.burgundy ти стигна нарачката од сајтов и за колку време стигaaт? Ми изглeдa истo e кaкo Aliexpress
Онлајн производи (искуства и критики) Некој да ми објасни како порачувате, дали е скапо, од кои страници , на кој начин се плаќа и сл.Никогаш не сум порачувала а би саакала.Благодарам
http://www.aliexpress.com/item/2013-Can ... 35466.html Јас порачав од овде кога беа на попуст... Сега ги чекам да стигнат, па кога ќе пристигнат обавезно ќе ги сликнам и ќе ги објавам во темата: Онлајн производи (искуства и критики). Пратени се на 24ти март, почекав малку подолго додека ги пратат и сега едвај чекам да ми стигнат Стискај палци да бидат се во ред