Од кој сајт/ови не можеш да се порачува со неа? Јас до сега имам порачувано од само Али и од овие нашиве страни што се за колективен попуст но не сум имала никаков проблем.
Досега имам порачувано од асос, али експрес и бајинкоинс. Во главно се беше во ред, ама најзадоволна сум од стварите што ги порачав од асос
Сте нарачувале до сега од boohoo.com? Случајно го најдов сајтот,од Британија е ако не се лажам.Доста добри работи имаат,а и не се многу скапи. Ако некој нарачувал,ако може да ми кажете како иде со нарачките,за колку стигаат и.т.н
Сигурно стигнуваат исто како и се друго од Британија за 10 тина дена, 2 недели. Порано го меркав сајтов гледав и рецензии на youtube, супер работи имаат. Ама немам порачано поради испораката (7 фунти). А за истата сума може да се порачаат повеќе работи, значи се исплаќа доколку порачаш заедно со некој друг па да се дели испораката.
Онлајн производи (искуства и критики) Женски преку која банка имате картичка ? Јас пробав со мојата е Маестро на комерцијална дебитна нели е, не ја сака ја одбива иако има средства на неа. Пробав и од Виза на Стопанска нејќе, незнам каква картичка треба да имам ?
Онлајн производи (искуства и критики) Јас порачувам со Виза Електрон од Комерцијална Банка и немам никаков проблем со неа, а имам нарачувано и со картичка од НЛБ
Дали може да извадам картичка од стопанска банка за онлјан купување и да нарачувам од сите страни затоа што читам коментари дека повеќе не можело со таа да се нарачува или пак да извадам виса од тутунска банка ама мислам таа е за плата ?????
За Виза електрон дебитна од НЛБ треба да имаш над 18само, а за што ќе ја користиш си е твое, не мора само за плата. Јас плаќам насекаде со неа, никаде не ми направиле проблем. За разлика од картичката на стопанска, не можеш да направи акaунт на пејпал, а овде минува се. Јас имам позитивно искуство со НЛБ и не планирам да ја менувам.Сметката си ја проверувам онлајн и тоа е тоа.
^^Под насловот на темава, напиши картичка (или картица, стопанска..) и кликни на стрелчињата за да пребараш темава. Верувам дека ќе пронајдеш одговор, а ова може да го направат и сите други кои имаат прашање за кое многу пати е прашано, одговорено и дискутирано.
имаш напишано поназад многу за ибеј , јас само од овде порачувам и сум презадоволна , кога нешто не ми стигнало секогаш парите ми ги враќаат , а сум слушнала дека работите побрзо стигнуваат од ибеј него ли од алиекспрес.Од кина ми стигнуваат работите за 2 недели а од англија/германија за 1 недела
Јас имам тотално различно искуство со ибеј. Во ред со работите што ги праќаат од другите земји, не од Кина, ие си стигнуваат регуларно и брзо, но затоа шипинот е голем. Ретко можеш да најдеш без шипинг. Се е исто како на али, со разлика што нема мин.ордер за накит, и изборот е многу помал, на али има сва и свашта , а и добиваш и тракинг нмб. Е сега на ибеј можеш да ги најдеш сите можни брендови , кои притоа не доаѓаат од Кина, но пак ќе кажам секој си има дебел шипинг. Пари враќаат без проблем, но од оваа страна сум немала проблем и на али. Е на ибеј селерите се по љубезни и комуникативни, но и на али можеш да се разбереш. Тоа е моето искуство.
Shop online Miss A : се за 1$ ! http://www.shopmissa.com/ ... Странава е супер има се само за еден долар!! Шминки, несесери, накит.. освем облека Има многуу убави работи Сакам да порачам нешто, но сакав да ве прашам дали некој знаете за оваа страна? имате ли нешто порачано?
Абе да ама гледајте го шипингот How much does it cost to ship my order? We offer a flat rate shipping of $3.95 for all orders, no minimum required- only valid for shipping in the United States and U.S Territories. Canada orders are a flat rate of $13.95, and all other International Countries are a flat rate of $23.95. This includes all shipping and handling costs.