Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Онлајн шопинг

Дискусија во 'Мода и стил' започната од lady-gaga, 13 јуни 2010.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.632
    Допаѓања:
    106.648

Досега само од www.ebay.com овде има највеќе избор одколку од германската и англиската страна :)

На bubac му/ѝ се допаѓа ова.
  2. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.632
    Допаѓања:
    106.648
    Леле и јас сум заинтересиранаа .. многу интересни работи има :inlove:[/quote]

Абе да ама гледајте го шипингот :!:

How much does it cost to ship my order?

We offer a flat rate shipping of $3.95 for all orders, no minimum required- only valid for shipping in the United States and U.S Territories.
    Canada orders are a flat rate of $13.95, and all other International Countries are a flat rate of $23.95. This includes all shipping and handling costs.
    [/quote]

Секогаш Се залетуваме вака :fubar:[/quote]

Кога ќе најдам некоја страна секогаш прво шипингот го гледам па после другите работи :D зашто не е логично да се даде за некој кармин 4 -5 долари а за шипингот 24 :D

На bubic.k му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783

Абе да ама гледајте го шипингот :!:

How much does it cost to ship my order?

We offer a flat rate shipping of $3.95 for all orders, no minimum required- only valid for shipping in the United States and U.S Territories.
    Canada orders are a flat rate of $13.95, and all other International Countries are a flat rate of $23.95. This includes all shipping and handling costs.
    [/quote]

Секогаш Се залетуваме вака :fubar:[/quote]

Кога ќе најдам некоја страна секогаш прво шипингот го гледам па после другите работи :D зашто не е логично да се даде за некој кармин 4 -5 долари а за шипингот 24 :D[/quote]

А да Те Прашам да не знаеш случајно дали постои можност да се направи онлајн порачка од h&m ?

4. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    На ибеј има производи кои доаѓаат од цел свет, па и од Германија.
    Но шипингот е скап, веројатно поради тоа што не сме во ЕУ.

5. ivinakit

ivinakit Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    829
    Допаѓања:
    577
    пред неколку дена ми стигна првата порачка од buyincoins.com им пишав порака дека се е стигнато како што треба, дури и фидбек оставив, но недобив никаков одговор, ниту пак од тие парички што ги даваат.

Дали има некој друг начин за потврдување на нарачка? барав но ненајдов :?:

6. frangipani

frangipani Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    67
    ^ за колку време ти стигнаа пратките од buyincoins ? Јас веќе цел месец и некоја недела чекам и никако да ги добијам :worried:

7. Jadranka99

Jadranka99 Нов член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Незнам што имате против истото фустанче што го има кај нив https://www.facebook.com/photo.php? по цена од 7.500 денари јас го купив од Скопје fbid=298372403649386&set=a.299379053548721.1073741833.262691917217435&type=3&theater
    од AftershockLondon -Скопје citymall http://www.aftershockplc.com/womens-clo ... akija.html по цена од 15.000 денари :envy:
    Кога ја видов од оваа стана го порачав овој модел https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 3&theaterr за 4.500 денари дечките се сосема ОК и го добив моделот наредниот ден Му благодарам

8. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    ^ Smells like fake profile.

На Mimi123, XstrongerX, sweet-cherry и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. ivinakit

ivinakit Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    829
    Допаѓања:
    577

за 26 дена ми стигна, прва пратка ми беше, сега порачав пак откако ја добив претходната

10. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.368
    Допаѓања:
    171.399
    ako si go kupial ti 7500 za dobri 2000-3000 go ima istiot od aliexpres ama ako neka ve strizat merak mi e

На Mimi123, koritsaki и levely им се допаѓа ова.
  11. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.970
    абе женски вејке месец ипол очекувам пратка од buyincoins но ете никако да стигне ... има некако да отворам спор како на алиекспрес ?

12. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.835
    и јас чекам една порачка и никако да ја дочекам, од бајин коинс.
    Порачав во ист ден, во исто време всушност, неколку работи, беа ми испратени два пакети, тој еден стигна, уште мнооогу одамна, а вториот и битниот се уште чекам.

Пишував два пати таму на селерот, се ме убедува дека ќе стигне и да бидам трпелива. Само до кога |(
    Ај да не ми стигна првото пакетче така одамна, можеби нема ни да сум нетрпелива волку, ама помина веќе скоро 3 недели, а мојот пакет демек ќе ми стигне сигурно, па ај да се надевам.

Патем, нема веќе да порачувам од оваа страна, ниту имаш некој рок кога би требало да пристигне, ниту ништо како на Али, некако со Алиекспрес се чувствувам позаштитено како купувач.

Дури и Ибеј систем не ми се допаѓа, Али ми дојде некако најсигурен и најпрактичен.

На lovemme му/ѝ се допаѓа ова.
  13. frangipani

frangipani Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    67
    И јас чекам дури 4 пратки од buyincoins кои веќе месец и една недела ги нема да стигнат,му пишав на селерот и ми вика може да има задоцнувања,не се секирај,ќе пристигнат :roll: и баш не ми е јасно како би ми ги вратиле парите доколку не испадне ништо со нарачкиве :worried:

14. LEA111

LEA111 Активен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Онлајн производи (искуства и критики)

Би сакала да споделам со вас Веб страница која се занимава со онлајн продажба и од која јас пазарам и сум задоволна од услугата. Во власништво е на Врвна американска компанија која веќе 16 години се занимава со маркетинг адвертајзинг, онлајн продажба на 160.000 разни производи, онлајн аукции каде што може да се освојат одлични производи со дури 98% попуст, гаражна продажба....итн. Секој може да отвори и своја онлајн продавница, секако ако има што да понуди за продажба и сето тоа сосема бесплатно ќе се рекламира на оваа Веб страница. Достапна е низ целиот свет и има регистрирано околу 2.000.000 купувачи.
    Е сега, ако се одлучите нешто да купите, ќе треба да платите со девизна картичка (Стопанска банка ја издава веднаш, нема чекање и нема провизија), но и секоја друга банка може да ви ја издаде. Во моментот кога ќе плаќате онлајн, ќе треба да наведете држава УСА (иако сте од МК), а потоа кога ја внесувате адресата каде да ви стигне производот си пишувате Македонија.

Линк за производи: http://www.tripleclicks.com/14258997/go
    Линк за отварање сопствена онлајн продавница: http://www.tripleclicks.com/14258997/ECA

Се надевам дека барем ќе уживате во разгледување на производите!

Прикачени фајлови:

• 297101_s1.jpg
      297101_s1.jpg
      Големина на фајлот:
      72,1 KB
      Прегледи:
      511
    • 347401_s1.jpg
      347401_s1.jpg
      Големина на фајлот:
      65,1 KB
      Прегледи:
      511
    • 349106_s1.jpg
      349106_s1.jpg
      Големина на фајлот:
      107 KB
      Прегледи:
      511
    • 354539_s1.jpg
      354539_s1.jpg
      Големина на фајлот:
      83,8 KB
      Прегледи:
      511
    • 354532_s1.jpg
      354532_s1.jpg
      Големина на фајлот:
      36 KB
      Прегледи:
      511
  15. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.231

^^ако си порачувала од страницaта барем сликни ги производите да го видиме квалитетот

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  16. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.803
    Допаѓања:
    325.331

И третата ли слика е од американската страна ? :^) све мислам дека тоа е накит што го изработува македонка и продава на fb -алекстра хенд мејд се вика

17. magic.girl

magic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2014
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    204
    Со дебитна нарачуваш или со специјална картича за интернет купување ???

18. LEA111

LEA111 Активен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1

Да, Алекстра е од МК и не е единствена што рекламира и продава свои производи преку оваа американска компанија. 160 земји од светот, меѓу кои и Македонија, се рекламираат овде, а регистрирани се 2.000.000 потрошувачи. Е сега, предноста е што ако купите производ од МК, не ги плаќате трошоците за превоз (иако повеќето производи од светот се со free shipping). Многу од производите можете да ги најдете на попуст од 75%, што и не е за потценување :!:

19. LEA111

LEA111 Активен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Со картичка за интернет плаќање од тутунска, стопанска (сигурно имаат и другите банки)
    Важно е дека при внесување на износот сатавете држава УСА, а потоа кога ќе ја внесете адресата каде да ви стигне производот внесете си ја адресата и држава Македонија. Затоа некои чекаат долго да им стигне производот.

20. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633