Ако ја откажам нарачката од aliexpress, а селерот уште не ми ја пуштил, односно статусот на нарачката е :The supplier is processing your order. Кога ќе ми ги вратат парите? И што можам да направам? Благодарам
зависи различно е за секоја нарачка али се чека доста време треба прво да поднесеш барање дека сакаш да се откаже нарачката па да чекаш да го одобрат и ке ти ги вратат парите за 20 дена од прилика,али дека ке ти ги вратат ке ти ги вратат 100%
Овие денови имав прилика да ги пробам сенките што ги нарачав и сум презадоволна како ми стигнаа. Сум имала и друга палета од и-беј, таа не беше толку добра. Нијансите и боите се интензивни еднаш е доволно да поминете со четкичката. Секому ја препорачувам кој е во можност да си ја купи, нема да згреши.
Што е разликата измеѓу buyincoins и aliexpress?? И некој спомнуваше некоја добра страна за нарачување шминки. Ако знае некој нека каже. Поточно сакам водоотпорни кармини во чудни бои, како жолта, црна, плава, лилакова итн
Девојки има некоја искуство со оваа марка? И дали има некоја порачано да ми каже за колку дена стигнуваат ?? Еве има и велигденски понуди па сакам да нарачам
Ова блузичево на алиекспрес го најдов за 300 денари,само неможам да го најдам тој линк..А овие ова го продаваат за 1500,дури викаат дека не им се од алиекспрес http://www.aliexpress.com/item/EAST...-Bone-Print-3D-Short-T-Shirt/32233505102.html
Девојки, дали знаете некој од посредниците за порачување од ebay? На фб ги има неколку како "poracki od ebay; poracaj preku nas od ebay.." итн, се обратив на два профила, двата работат само со производите кои они ги бираат и ги поставуваат како слики на фб. Имаше еден кој прима линк на цената додава смешни 80-120 денари и се он се замара, вие само плаќате, ама никако да го најдам. Ако некоја има таква информација ве молам известете ме.
Има некој што нарачувал од Eclectic Eccentricity Vintage Jewellery ? Преееубави работи имаат, ама ме интересира дали се наплаќа шипинг и слично?
Откако ќе направите cancel на онлајн порачка, а ви зело пари (ги ставило во резервирани средства), после колку време ги враќа на сметка?
^^^епа да и јас знам дека би требало ама ги нема а доста работи порачав не би сакала да ми пропаднат парите ниту па има кај да прашам хаос им е сајтот ич не им го разбирам
За парче или две ако земеш е ок, ама пошто си жена, нема да застанеш тука. За тоа подобро да не почнуваш.