Rezervirani sredstva znaci deka si kupila nesto so kartickata no se uste ne se prefrleni na smetkata na prodavacot. Primer si kupila vo vero i tie pari sto si gi potrosila kje ti gi dade vo rezervirani sredstva. Posle nekoj den kje ti se prefrlat vo Promet vo period. A za limit iskreno pojma si nemam, nikogas ne sum poracuvala nisto poskapo od 15tina dolari.
Девојки дали некоја од вас има порачувано од оваа страна https://sovrshena.mk/ Цените се доста пристапни а и има убав избор на производи, особено ташните. Што мислите?
Не сум порачувала, но само што ја отворив странава забележав многу производи кои ги има на Алиекспрес и на Бит Пазар. Поготово накитот,истите ланчиња на бит пазар се по 150-200,а на странава по 500-600.А и голем дел од фустаните на Алиекспрес ги има поефтини. Вакви страни слични на оваа доста ги има и на фб, со цени по 2000-3000 ден., а на Алиекспрес истите работи по 10-15$,ако не и поефтино. Треба да се внимава, се почести се вакви страни кај нас.
Ако има некој порачувано од страната на facebook, Trendi devojki, нека сподели искуство. И ако знаете некои други такви страни, кажете ги.
Sakam da poracam nesto od online prodavnicive no nemam karticka i ne sum clen na nekoja od tie strani,dali znaete nekoj sto vrsi poracki tuka kaj nas kako sto bese aliekspres mk pred nekoe vreme ili bilo koja strana ili licnost na koja mozam da i poracam i da i platam
Јас порачвам од Asos. И сум презадоволна Не само што имаат алишта, чевли, накит и чанти, имаат и пудри, креми за тело, привремени тетоважи...
Работам со нокти,сетот ми го даде тетка ми па затоа немам искуства многу со испораките од други градови. Најдов на фб една жена што продава опрема за нокти. Вршела достава само преку Карго Експрес. Дали може да ми објасните за колку дена стига пратката и колку се наплаќа?
Имам акаунт на пејпал преку Словенија, сега за да платам преку пејпал кај шипинг адресата ме збунува тоа што е наведена и Словенија. Дали така треба? Малку глупаво е прашањево ама ми е да не настане некоја забуна.
Девојки, дали добивате повратен одговор од царинската управа кога ќе ја испратите бараната фактура на нивниот меил?