@asimoska, ако се порачани од еден ист селер, односно ако станува збор за една иста пратка, за жал нема да ти стигнат- ќе си отвориш диспјут и ќе си ги бараш парите назад. Доколку станува за различни селери, немај галје, ќе стигнат
женски за колку дена ви стигнуваат нарачките од feelunique ? и каде гледате во куповен курс или продажен курс кога купувате од страниве ?
Си порачав сет од wow.mk, но не ми се допаѓа и ќе го вратам. Дали некој знае далисо сигурност ги враќаат парите?
На почеток и на мене не ми беа реални некако цените,мислев дека е лага и нема да стигне но мислам дека онлајн шопингот е поевтин бидејќи е од странство,таму се расфрлаат со ваквии работи,особено ситници(по државите и на буниште здрави телефони фрлаат шо не,сепак богати држави се) и кај нив е многу поевтино за разлика од кај нас.Секако и со модата се понапред(тие веќе ја поминале таа мода и не им е интересна и ни ја праќаат кај нас за мн евтино, но ние скабџии коа ќе му плеснат цена шо нас ни е многу чудно кога гледаме вака по нет колку е поевтино кај нив)..Просто се чудев кога моите ќе ми донесеа облека од странство за многу пониска цена од нашата(и секако од бутик земано),но цената му паѓала доколку не се продаде за една до две недели,но бидејќи има преголем избор на облека и нема да стигне можеби да се продаде и така по неколку недели истото парче дошло на 1евро,бадијала,со цел дас е продаде..Така и со онлајн облеката која е од странство,мислам дека поради тоа цените изгледаат нереални,а има многу примери шо знам дека им стигнало ( од Ebay) што порачале за многу евтина цена. Како и да е вреди да се проба, доколку не стигне ги враќале парите назад,незнаев за ова но штом е така ќе пробам нешто да порачам
На кој начин да ја напишам мојата домашна адреска при нарачка на пратка?? (пр. ул.Македонска бр.30) ul. Makedonska br.30, 1000 Skopje Makedonska 30, 1000 Skopje ул. Македонска бр. 30, 1000 Скопје Македонска 30, 1000 Скопје Makedonska 30 Македонска 30 Прашањето ми е дали кирилица или латиница, дали да ставам кратенки и слично. Пожелен е одговор од лице кое купувало на Amazon.com. Благодарам однапред.
Женски извинете што пишувам тука ама нема време за да барам низ теми...Дали знаете да имаат продавница во Скопје оние Среќа е?Или било која да ми предложите итно ми е!Ми треба печатење на маичка и чаша.
девојки пишав порака на селерот дека не ми стигнала нарачката, ми врати дека пристигала, и ми рече да го тргнам диспјутот, има некаква врска ако го тргнам или?