И освен тоа наместо жена му да ја брани овој Намик,Муазес ја прани,и покрај то што го виде документот тој пак ја брани онаа глупавата Муазес,и пак не крие пред оној стариион за што бил документот.Ама браво за Шаесте,ама мајка и е ѕверка...хеххе
и јас со вас ама навистина и он незнае која ја сака.На брад му вика а он е бетер него . и како сигурно мегу нив двајца има разлика 20 години.Ама јас милсам дека муазес не им е брачетка...
не ги гледав последните 3епизоди, нека ми раскаже некој на кратко што се случува инаку и јас не ја сакам муазес, одбивна ми е премногу, а за намик и саид да не ни пишувам, како женско да не виделе
јас не сум ни за муазес ни за шаесте јас сум си за саид сонценце ми е а втората сезона планираат да ја даваат на канал 5??
епа вака девојки кој е онлајн ке види што ни на крај памет не ми доаѓа утрово од 5 и 30 или 6 и 30 (не сум сигурна ) има репризи од цела недела од епизодите па кој не гледал нека повели позз
сеуште несум толку мрдната за да станам во 6 да гледам серија ако ја раскаже некој ке прочитам тука, а да станувам само за муазес нема шанси
Спојлер Па фејас ја фати зијтен и мајка и и и кажа да ја однесат муазес а во спротивнпо ке ги убие.Тие ке ја однесам ама халил ке ги виде т.е.он ке оде кај фејс дома а од таму тетка му ке се качува во такси за да оди по муазес и он ке ја следе и така ке ја спаси муазес т.е тетката ке иде на брего . и он ке иде на брего и кога ке праша што прават таму овааа мајка и на шаесте ке каже некоја лага и така заврши..